Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Video Eğitim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün sabah gördüm bu fırsatı iş yerinde, ilgisini çekenler olabilir diye paylaşıyorum. Fiyatı komik derecede makul geldi, özellikle ben iphone app dev. konusunda merak içerisindeyim, umarım kaliteli bir video eğitim seti eklemişlerdir. (:

Fırsat
Mesaj tarihi:
wizardla c sharp web sitesi mi yaptiriyorlar?
genelde oyle oluyor ms kurslari cunku, bizim workshoplara geliyorlar boyle adam aciyor wizardi yapiyor bisiler, sonra gosteriyor bak ne hizli ne guzel yaptik diye.

he diyip geciyoruz biz de tabii.
Mesaj tarihi:
Benim anladığım kadarıyla internet üzerinden erişebileceğiz bu eğitimlere. Potansiyeli yüksek bir şeye benziyor, internette'de biraz araştırma yapmıştım sabah konu ile ilgili, eğitimi verenler profesyonel gözüktüler. (:

Zaten çok ucuz, umudum iphone SDK'sını basic de olsa Türkçe olarak öğrenebilmek. (:
Mesaj tarihi:
Hmm fazla sayıda alırsak acaba alacağımız eğitimin süresidemi uzayacak? Bu hiç aklıma gelmemişti, eğer öyleyse bende yardırıcam sanırım şimdi. (: Önce bi call centerlarını arıyıp emin olayım ehue (:
Mesaj tarihi:
şehirfırsatındaki açıklamada öyle yazıyor.
bi de acaba herşeyi (sitede yazan) kullanabiliyoz mu yoksa acaba 1 kupon için o isteden sadece 1 ini mi seçebiliyoz? orası da azcık muamma gibi...
Mesaj tarihi:
abi çok da abanmamak lazım. yani bakarsın beklemdiğin bişe çıkar dandik olur vs sonra pişman olma. 3-4 ay yeterli bence. zaten hergün 2-3 saat baksan baya bişe öğrenirsin (eğitimler iyiyse tabi).
Mesaj tarihi:
Kayıt olduğunuz mail adresine numarayı gönderiyolar en azından bana geldi ama? Spam kısmını filan kontrol edin isterseniz belki oraya düşmüştür.
Mesaj tarihi:
aquila said:

otelde iki kisilik konaklama cikti bana? bu bir mesaj mi?

ehue eğitim şart :p

bu arada 24 saat daha devam ediyor fırsat sanırım halen geri sayım yapıyor (:
Mesaj tarihi:
Kapadokya Gamirasu Cave Hotel'in Mağara Süitinde (Cave Suite) İki Kişi Bir Gece Konaklama ve Köy Kahvaltısı 480 TL Yerine 240 TL! (Sevgililer Günü Dahil, 1 Nisan'a Kadar Geçerli)

lan bitek bana mi bu cikiyo?
  • Yeni Oluştur...