Solozzo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Bugün sabah gördüm bu fırsatı iş yerinde, ilgisini çekenler olabilir diye paylaşıyorum. Fiyatı komik derecede makul geldi, özellikle ben iphone app dev. konusunda merak içerisindeyim, umarım kaliteli bir video eğitim seti eklemişlerdir. (: Fırsat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 wizardla c sharp web sitesi mi yaptiriyorlar? genelde oyle oluyor ms kurslari cunku, bizim workshoplara geliyorlar boyle adam aciyor wizardi yapiyor bisiler, sonra gosteriyor bak ne hizli ne guzel yaptik diye. he diyip geciyoruz biz de tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ehue doğrudur dediğin gibide olabilir ama benim ilgimi çekti konu başlıkları, o yüzden paylaşmak istedim. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 benim işim gücüm olmayacak cumadan itibaren. alim de kurcaliyim bari. vakit geçirmiş olurum. bu tam olarak nedir? video seti mi veriyolar? tam anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Benim anladığım kadarıyla internet üzerinden erişebileceğiz bu eğitimlere. Potansiyeli yüksek bir şeye benziyor, internette'de biraz araştırma yapmıştım sabah konu ile ilgili, eğitimi verenler profesyonel gözüktüler. (: Zaten çok ucuz, umudum iphone SDK'sını basic de olsa Türkçe olarak öğrenebilmek. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 valla ben aldım 3 tane. denemeye değer en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Hmm fazla sayıda alırsak acaba alacağımız eğitimin süresidemi uzayacak? Bu hiç aklıma gelmemişti, eğer öyleyse bende yardırıcam sanırım şimdi. (: Önce bi call centerlarını arıyıp emin olayım ehue (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 şehirfırsatındaki açıklamada öyle yazıyor. bi de acaba herşeyi (sitede yazan) kullanabiliyoz mu yoksa acaba 1 kupon için o isteden sadece 1 ini mi seçebiliyoz? orası da azcık muamma gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 said: Dilediğiniz kadar Groupon satın alarak üyelik sürenizi uzatabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Call Center'da aynı şekilde söyledi, süreyi çoklu satın alarak uzatabiliyormuşuz. (: Kupon bulsakda bir sürü alsak bir araştırayım. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 abi çok da abanmamak lazım. yani bakarsın beklemdiğin bişe çıkar dandik olur vs sonra pişman olma. 3-4 ay yeterli bence. zaten hergün 2-3 saat baksan baya bişe öğrenirsin (eğitimler iyiyse tabi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 1 tane aldım bende, bakalım nasıl bişeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Fırsatlarım kısmında kupon numarası felan görünmüyor? Nası edicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ayın 20 sini bekliycez sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Kayıt olduğunuz mail adresine numarayı gönderiyolar en azından bana geldi ama? Spam kısmını filan kontrol edin isterseniz belki oraya düşmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 otelde iki kisilik konaklama cikti bana? bu bir mesaj mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 12de bitti olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 aquila said: otelde iki kisilik konaklama cikti bana? bu bir mesaj mi? ehue eğitim şart :p bu arada 24 saat daha devam ediyor fırsat sanırım halen geri sayım yapıyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Kapadokya Gamirasu Cave Hotel'in Mağara Süitinde (Cave Suite) İki Kişi Bir Gece Konaklama ve Köy Kahvaltısı 480 TL Yerine 240 TL! (Sevgililer Günü Dahil, 1 Nisan'a Kadar Geçerli) lan bitek bana mi bu cikiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 O şu andaki günün fırsatı (: Yan tarafta duruyor sabah verdiğim linkin fırsatı. Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 benim de maile yeni geldi kuponlar. 20 sinde kayıt olabilicez ama .. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar