kithnoss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Selam , PDF okuyucu olarak Foxit kullanıyorum , fakat farkettim ki açtığım PDF lerin başı dönüyor =) Yani Page / scroll Up ile aşşağı iniyorum veya tam tersi. Aşşağı ok ile yukarı , yukarı ok ile aşşağı hareket ediyor :) Nasıl çözebiliriz bu ilginç sorunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 aşağı ok tuşunun üstüne yukarı ok tuşu işareti,yukarı ok tuşunun üstünede aşağı ok işareti koyarak. sadece kullanırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 genius ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 http://forums.foxitsoftware.com/archive/index.php/t-7567.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Eyvallah. Yazalım yine de buraya : View --> Reverse View diye birşey var onun tikini kaldırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 off :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Bunu tikini kim koydu , nasıl geldi ayrı bir muamma olduğu gibi böyle bir özellik neden kondu o zaman kitleyici bir soru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar