BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Kartuş bozuk diye sıfır orjinalaldım fekat sorun kartuşda değil yazıcıdaymış, üstüne üstlük yazıcının tamir parası yeni bir yazıcıya denk olduğundan bugün gittim yeni bir yazıcı aldım kartuşda sıfır haliyle boşta kaldı. 37 TL verdim aldım 27 TL ye bırakıyorum İstanbul içi olsun hatta anadolu yakası olsun mümkünse keza kurye/kargo parasına değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bu kartuş kuruması hala olan bişey mi? 6-7 yıl önce öyle kartuş kaybetmiştik de bu son aldığımızın da bitti gibi 2 hafta kadar oldu korkmam gerekir mi?8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bilmem.. yani ben yaşamadım hiç ehe ki renkli kartuşu çok kullanan biri değildim 4 yılda hepi topu 3 bilemedin 4 renkli kartuş bitirmişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 5 tl + 1 malbuş veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 5tl + 6 paket malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar