Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ardeth said:

cetintas said:

Boku yiyen kızları savunmak sana düştüğüne göre insanın aklına gelmeden edemiyor, senin de mi böyle boktan fantazilerin var yoksa? Yok merak etme, seni kapatıp aç-susuz bırakmam, söz...

bırak böyle ekran arkasından gaza gelip tanımadığına insanlara bok demeyi, bok yeme fantezilerin var demeyi aş artık bunları gerçekten. yaş 15 mi 35 mi anlamıyorum bazen.

İntikam soğuk yenen yemektir diyorsun hala.

Sen büyüdüğünde ben de büyürüm.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

cetintas said:

Pardon, yaş farkımızı unuttum çocuklar.
Asıl siz daha olmamışsınız. Neyse, zamanla siz de anlarsınız neyin nasıl olması gerektiğini.

bak şimdi aga burda bi yanlış var. evli barklı adamsın. orta yaş krizin erken tutmuş. beyninin seviyesi ortada. gençler falan diye muhabbet ediyosun. karın içerde ağlarken bok yiyen karıları izliyosun.
bi atatürk öğrenmişsin kimliğini bunun üzerine kurmuşsun.

sonra gelip buraya yazıyosun ki 'neyin nasıl olması gerektiğini anlarsınız'.

sen şimdi nesin ben anlamadım. hayır bu forumu nerden buldun ya?
bide resim falanda koyuyon. çetintaş ne ya? ya bi yazdıklarını oku be. lan oldu mu şimdi hiç? daylan daha iyiydi yemin ediyorum ya

Heh...Memati'de patiye üyeymiş.

Ulan Memati! DSana mı soracağım lan resim koyarken, yazarken?
Senden mi izin alacağım tartışırken?
Senin beyninin seviyesi ortadayken sen nasıl benim beynimin seviyesini sorgulayabiliyorsun ki?

Orta Yaş bunalımlı birisi ile bir sorunun oldu sanırım ama beni karıştırma o soruna Memati.

Bu bana karşı hırs pyapanların da bir listesini yayınlasam iyi olacak.
Mesaj tarihi:
cetintas said:

synthesizer said:

kemalistim ben inklapcıyım vesaire diyip ne bu faşistlik? sana mı yediriyolar boku? istedikleri contextte yaşarlar cinselliklerini.

Bir kere ben hayatta inkılapçıyım demem, DEVRİMCİYİM derim, o laf senin gibi süt çocuklarını avutmak için Evren amcanızın ders kitaplarına soktuğu bir kelime.

Ayrıca harbi kaşıntı tutmuş seni, belli.

Boku yiyen kızları savunmak sana düştüğüne göre insanın aklına gelmeden edemiyor, senin de mi böyle boktan fantazilerin var yoksa? Yok merak etme, seni kapatıp aç-susuz bırakmam, söz...
ergenlikte kalmış beyin.
terbiyeli konuşmayı beceremiyosun anlaşılan.
verdigim argumanlardan birine bile cevap vermeden liseli gibi seviyesizce atışmaya geçmişsin.

kaşınıyorum çetintaş, o götün göbeginle beni kaşıyabilecegini mi sanıyosun?
Mesaj tarihi:
argumanargumanargumanargumanargumanargumanargumanargumanargumanargumanargumanargumanargumanargumanargumanargumanargumanargumanargumanargumanarguman
Mesaj tarihi:
synthesizer said:

cetintas said:

synthesizer said:

kemalistim ben inklapcıyım vesaire diyip ne bu faşistlik? sana mı yediriyolar boku? istedikleri contextte yaşarlar cinselliklerini.

Bir kere ben hayatta inkılapçıyım demem, DEVRİMCİYİM derim, o laf senin gibi süt çocuklarını avutmak için Evren amcanızın ders kitaplarına soktuğu bir kelime.

Ayrıca harbi kaşıntı tutmuş seni, belli.

ergenlikte kalmış beyin.
terbiyeli konuşmayı beceremiyosun anlaşılan.
verdigim argumanlardan birine bile cevap vermeden liseli gibi seviyesizce atışmaya geçmişsin.

kaşınıyorum çetintaş, o götün göbeginle beni kaşıyabilecegini mi sanıyosun?

Ulan hep aynısınız he, cevap veremeyince aynı şeyleri yazıyorsunuz, her yerde aynısınız.
Ne argümanı lan? Bu mu? (kemalistim ben inklapcıyım vesaire diyip ne bu faşistlik? sana mı yediriyolar boku? istedikleri contextte yaşarlar cinselliklerini.)Argümanın anlamını biliyor musun sen?
Bak basit soru sordum sana, "sana ne?" dedim, sen ne yazdın?
Sanırsın Meydan Larousse editörü...
Hee, bu götüm göbeğimle seni de kaşırım, senin feriştahını da.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...