Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Sparkcaster said: bunlar kim la ne biliyim ya
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 liberal said: şu mu? şu elleri yetmiyor falan sonra ağızlarına dayatarak içiyorlar. spoyler patlaması :( evet =D bulamiyom.
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 tunca said: http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/227942_10150129902657614_687407613_5685976_3950654_n.jpg ^__^, kız kim?
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Ardeth said: cetintas said: Boku yiyen kızları savunmak sana düştüğüne göre insanın aklına gelmeden edemiyor, senin de mi böyle boktan fantazilerin var yoksa? Yok merak etme, seni kapatıp aç-susuz bırakmam, söz... bırak böyle ekran arkasından gaza gelip tanımadığına insanlara bok demeyi, bok yeme fantezilerin var demeyi aş artık bunları gerçekten. yaş 15 mi 35 mi anlamıyorum bazen. İntikam soğuk yenen yemektir diyorsun hala. Sen büyüdüğünde ben de büyürüm.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 eed o. buldum mwhaha http://www.komikler.com/komiktv/insanlik_halleri/999:35112/Y%C4%B1l%C4%B1n_D%C3%BC%C4%9F%C3%BCn%C3%BCnde_Kadeh_Krizi
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Nedense couple swap fail keywordleriyle aradım aramaz olaydım.
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 bunların gece ne sıkıntılı geçmiştir ha.
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 bunların çocuğu olduğunuzu düşünsenize ya.
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 bunların cocuğu olunca "ay ben bunların cocuğuyum yaa" diye sorgulamassın. rahat.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 gelip paticiğe üye olduklarını da düşündüm, sonra dedim olmuşlar zaten
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Vingthor said: cetintas said: Pardon, yaş farkımızı unuttum çocuklar. Asıl siz daha olmamışsınız. Neyse, zamanla siz de anlarsınız neyin nasıl olması gerektiğini. bak şimdi aga burda bi yanlış var. evli barklı adamsın. orta yaş krizin erken tutmuş. beyninin seviyesi ortada. gençler falan diye muhabbet ediyosun. karın içerde ağlarken bok yiyen karıları izliyosun. bi atatürk öğrenmişsin kimliğini bunun üzerine kurmuşsun. sonra gelip buraya yazıyosun ki 'neyin nasıl olması gerektiğini anlarsınız'. sen şimdi nesin ben anlamadım. hayır bu forumu nerden buldun ya? bide resim falanda koyuyon. çetintaş ne ya? ya bi yazdıklarını oku be. lan oldu mu şimdi hiç? daylan daha iyiydi yemin ediyorum ya Heh...Memati'de patiye üyeymiş. Ulan Memati! DSana mı soracağım lan resim koyarken, yazarken? Senden mi izin alacağım tartışırken? Senin beyninin seviyesi ortadayken sen nasıl benim beynimin seviyesini sorgulayabiliyorsun ki? Orta Yaş bunalımlı birisi ile bir sorunun oldu sanırım ama beni karıştırma o soruna Memati. Bu bana karşı hırs pyapanların da bir listesini yayınlasam iyi olacak.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 bana inanmıyorsan bu forumda 30-35 yaşlarında evli ve hatta çoluklu çocuklu insanlar var onların izle gör ne diyeyim daha
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 cetintas said: synthesizer said: kemalistim ben inklapcıyım vesaire diyip ne bu faşistlik? sana mı yediriyolar boku? istedikleri contextte yaşarlar cinselliklerini. Bir kere ben hayatta inkılapçıyım demem, DEVRİMCİYİM derim, o laf senin gibi süt çocuklarını avutmak için Evren amcanızın ders kitaplarına soktuğu bir kelime. Ayrıca harbi kaşıntı tutmuş seni, belli. Boku yiyen kızları savunmak sana düştüğüne göre insanın aklına gelmeden edemiyor, senin de mi böyle boktan fantazilerin var yoksa? Yok merak etme, seni kapatıp aç-susuz bırakmam, söz...ergenlikte kalmış beyin. terbiyeli konuşmayı beceremiyosun anlaşılan. verdigim argumanlardan birine bile cevap vermeden liseli gibi seviyesizce atışmaya geçmişsin. kaşınıyorum çetintaş, o götün göbeginle beni kaşıyabilecegini mi sanıyosun?
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Yok senin kadar değil Mematiciğim.
gosh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 argumanargumanargumanargumanargumanargumanargumanargumanargumanargumanargumanargumanargumanargumanargumanargumanargumanargumanargumanargumanarguman
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 düzgün argüman sunamayıp yaş muhabbeti yapmak ah çetin ah
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 synthesizer said: cetintas said: synthesizer said: kemalistim ben inklapcıyım vesaire diyip ne bu faşistlik? sana mı yediriyolar boku? istedikleri contextte yaşarlar cinselliklerini. Bir kere ben hayatta inkılapçıyım demem, DEVRİMCİYİM derim, o laf senin gibi süt çocuklarını avutmak için Evren amcanızın ders kitaplarına soktuğu bir kelime. Ayrıca harbi kaşıntı tutmuş seni, belli. Boku yiyen kızları savunmak sana düştüğüne göre insanın aklına gelmeden edemiyor, senin de mi böyle boktan fantazilerin var yoksa? Yok merak etme, seni kapatıp aç-susuz bırakmam, söz...ergenlikte kalmış beyin. terbiyeli konuşmayı beceremiyosun anlaşılan. verdigim argumanlardan birine bile cevap vermeden liseli gibi seviyesizce atışmaya geçmişsin. kaşınıyorum çetintaş, o götün göbeginle beni kaşıyabilecegini mi sanıyosun? Ulan hep aynısınız he, cevap veremeyince aynı şeyleri yazıyorsunuz, her yerde aynısınız. Ne argümanı lan? Bu mu? (kemalistim ben inklapcıyım vesaire diyip ne bu faşistlik? sana mı yediriyolar boku? istedikleri contextte yaşarlar cinselliklerini.)Argümanın anlamını biliyor musun sen? Bak basit soru sordum sana, "sana ne?" dedim, sen ne yazdın? Sanırsın Meydan Larousse editörü... Hee, bu götüm göbeğimle seni de kaşırım, senin feriştahını da.
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 nerden baksan hoş değil nerden baksan yani
Öne çıkan mesajlar