dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ayrıca küfür de ediliyor böle. seni... senin...
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 dasaaa said: seni... senin... -can yücel-
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 synthesizer said: bilen bilirrrr... abi travesti olayını ciddiye almadın umarım. bu rrrr şeklinde harfleri uzatmak bildiğin kız olayı. anladınnnnnn..
olitere Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 çok banel ve gereksiz olduğundan sadece kız gibi gereksiz varlıklar yapıyor demek
olitere Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 şaka yaptım lan şaka kızlar olmasa ben duş bile almam
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 hmmpfs hmmpfs ban kokuyorrrr.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 kızların dijital ortamda yazı yazarken kullandıkları belli başlı kalıplar var. nedemekkkkkkkkk yazmak gibi mesela garip harflerle yazmak.. şimdi kasamayacağım. q falan kullanmaq. bolca. z leri s yapmak kaderrrrrrr yasgııı bol bol msn emoticonları kullanmak ama ben msn live kullanmadığım için ve bende çıkmadığı için ne oldukları konusunda bi bilgim yok açıkçası (B) (L) gibi.. ha bir de tek kelimelik sorularıda seslileri uzatıyorlar.. nedeeeeeen gibi. kız olayı. daha çok kızlar tarafından yapılan şeyler yani.
napae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Erkekler de yapıyor gayet. Denk geldim ben bi sürüsüne.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 gelmişsindir. ancak oranları önemli. 10'da 8 yapıyor ise "hey! böle bişi var!" diyebilirsin 10'da 3 yapıyor ise ve "hey! böle bişi var!" dersen "10'da 7'lik için dediğin olayı kastediyor olmalısın" denilir.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 iki tane daha genelleme yapalım.. tabikii de tam bir kız lafıdır. yanında hiç de bile yer alır. dinciler kelime içindeki ve sonundaki sert sessizleri yumuşatarak konuşur. serhadın, cevab falan derler paso.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 LANET OLSUN! BU YAZI TARZINDAN ANLADIĞIM KADARI İLE SEN BAĞYANSIN!! SANA HEMEN YAZMALIYIM!! merhaba bağyan nasılsınız?
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bütün genellemeler yanlıştır, bu da dahil.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yüzde olarak konuşursak iyi yapılmış genellemeler oldukça iyi çalışır. genellenenler bu konuda rahatsızlık duyabilir gerçi.. ama hey, bu kimin umrunda! benim değil. kadınlar ilaç içerek ya da gaz vs ile intihar ederler ve intiharlarının büyük bir kısmı ilgi çekmek içindir. olaya girdikten sonra arayıp "ben intihar ediyorum bak" diye haber verirler. o kadar ki kadınlar daha çok teşebbüste bulunsalar dahi intihar sonucu ölen erkek sayısı daha fazladır. genelleme dediğiniz şey istatistik bilgi nihayetinde. hatta çoğu insanın kendisine söylediğinden bile daha doğru olduğunu kabul edebiliriz bence. tüm insanları tag'leme data setleri olarak inceleme imkamız olsaydı bu harika olurdu.
Öne çıkan mesajlar