laverda Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bende de bi megane var 98 model ama hiç memnun diilim iki günde bir ön takımlar daalıo.. arabaya yaptıım tamir mastafıyla deliler gibi bi tesisat kurardım ama mukadderat...[signature][hline]perhaps perhaps perhaps... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 az birazcıkda olsa mesaj kaygısı olan, anlamlı şeyler yaz :) Mesela; - Dala çıktım, düştüm. Siz çıkmayın. yada - Dala nası çıkılır ? ya da - Ne tür dallara çıkayım. gibi. Ama sadece "Dala çıktım" yazarsan bizede "Napalım" demek düşüyo.[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 kusura baqma daa yeniyim ama hergün sanayiye gitmekten iflahım kesildi. benzin döküp yakasım geliyo arabayı[signature][hline]lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Kardeş anladım da, en azından mesajını "Ben bu meganedan çok çektim. şu, şu hataları war. Benden tavsiye alırken bi daha düşünün" vb şeylerle bitirisen ii olur gibime geliyo. Bi de hoşgeldin :)[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 önerilerin için çok saol uygulamaya çalışıcam:)[signature][hline]lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 navyamphs da soylemiş bende ekleyeyim yazdıkların herhangi bir mesaj veya soru içermiyor ki simdi megane marka araba cok masraflıdır diyip detaylı bir yazı ile bilgilendirme amaçlı olsa dicem ki eyvallah yada araba cok sorun cıkartıyor ne gibi önlemler alabilirim veya satıp baska bişey mi alsam diye sorsan bunada eyvallah bir müddet bekleyeyim o tip bir soru veya bilgi yazacaksan kalsın aksi halde gereksiz&saçma bir konu oldugundan kilitlemem gerekicek [signature][hline]Grandmaster Hamburger [Bu mesaj DynamicK tarafından 23 Ağustos 2004 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 arabam gereğinden çok fazla yakıt harcıo bunun için bi modifiye söz konusu olabilir mi? bir de ben bulunduğum şehirde kendi imkanlarımla orji parça bulamadım. aldıım parçalar da bir hafta sonra deforme oluyor. bunun için önerebileceğiniz bir adres varmı?[signature][hline]lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Oh iyi koydu :p Arabanı satıp başka bi araba almayı düşünmezmisin?[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 düşünüom zaten kışa girerken satıcam büyük ihtimalle. sonra ikinci el bi c250 turbodiesel alıcam kafaya koydum:)[signature][hline]lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 fazla yakıt harcaması konusunda pek bi modifiye önermem çok fazla yol yapıyorsan belki lpg taktırabilirsin ama bunun masrafı getirisi götürüsü bir profesyonele danışman lazım orijinal parça taktırmadıgın sürece zaten daha çabuk deforme olucaktır ve illaki sorun cıkartacaktır ancak orijinal parça yerine mesela diğer araba markalarının aynı işlevi gören ve senin arabana uyan parçaları olabilir bunları bir araştırmak gerekir mesela bizde rover var ken honda nın parçaları uyuyordu ve bir müddet honda parçalarının roverlara takıldıgını biliyorum sonra bmw satın aldı ve bmw nin yedek parçaları ile bakım onarım işlemleri yapılmaya başlandı bir diğer husus da yedek parça bulundugun sehirde yoksa eger o sehre en yakın hangi sehirde var ise ordan getirtebilirsin ama benim seçimim bukadar sorun cıkartan bir araba ile uğraşılmaz hele hele arabanı sevmiyorsan ve başını agrıtıyorsa acilen satmak gerekir belki ilk etapta alım satım sonrası alacagın araba daha düşük motorlu daha az konforlu birşey olup birkaç milyar finansal açıdan içerde olabilirsin ama en azından arabadan hoşlanmamak, sürekli sorun cıkartma gibi olumsuz etkenlerden bir nebze olsun kurtulacagından buna değer[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Örnein benim dayımın arabası maşalla her ay 500 milyon masraf çıkarmayı başarıyodu sattı kredi ile sıfır araba aldı şimdik kredi masrafı 500 milyondan az.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 önerileriniz için saolun:) arabayı kesin satıcam ve dizel bi araba alıcam ben daha önce de belirttiğim gibi mercedes c250 turbo diesel almayı düşünüyorum. ama sizin bu arabaya alternatif olarak sunabileceğiniz seçenekler varsa bilmeyi isterim(ikinci el alıcam yine)..:)[signature][hline]lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 nıekı megane çok ıyı araba ben amcamınkını suruom cok gusel rahat bagajına essek bıle sığar bence hoş b arac[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 laverda dizel megane var arkadaşımın babasında acayip memnun arabadan?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 abi buraya topic açtıımdan beri bişeyler oluyo. iki gündür arabanın çizilmedik yeri kalmadı. motordan acayip sesler gelio. sanırsam ön takımlar daaldı. sanki araba onu sevmediğimin farkında da gider ayak bana masraf çıkarıyo :)[signature][hline]lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 biz aslında gerçek insanlar değiliz burası bi forum değil laverda biz senin bilinçaltındayız arabada olanları görmeni kendin engelliyosun biz sana bunları gösteriyoruz bizi sen yarattın ama sen yok edemezsin nihahahaha ps: fightclub gençliği :p[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 of of of abi bugün arabayı bi çiznişler helal olsun valla kim çizdiyse kırmızı kırmızı izlerle sanki imza atmış dayı. pasta da kapatmıyo ben napçam şimdi? :.([signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar