Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 böle insanlara her zaman bok atmaya çalışan insanlara cevap vermemek en iisi kudursun dursunlar aferim... cevapta vermiyorum zaten arada bişey söylerim[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bence hepiniz susun :)[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ben susuyorum zaten mrk etme[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 arkadaşlar biraz sakin...[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 hebelele hebele....[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar