Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 böle insanlara her zaman bok atmaya çalışan insanlara cevap vermemek en iisi kudursun dursunlar aferim... cevapta vermiyorum zaten arada bişey söylerim[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!!
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bence hepiniz susun :)[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ben susuyorum zaten mrk etme[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!!
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 arkadaşlar biraz sakin...[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 hebelele hebele....[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
Öne çıkan mesajlar