Rexar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: StRencher, 29 Ağustos 2004 22:40 tarihinde demiş ki: bence hiç uğraşma. texture ile koyarsın tırtığı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 @ horace valla denedim döndürme olayını tabii olmuyor şimdi anlatması zor ama max döndürdümü bosluk kalmayacak sekilde döndürüyor velhası tırtıklar üstüste geliyor sebek oluyor :) eh artık kitapta görselleşmeye gecsem iyi olacak gibi su ışık olaylar + texture olayları gimli den alayım cd bi de sufi den salı günü düzgün bi sekilde max material larını aldım mı tamamımdır :)[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 millet bitirmiş abi boşa yaşıyom ben :) *!ortamlara akar*[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar