Ciguli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Arkadaşlar benim armsman arkadaşa güzel bir Armsman template lazım ilgisi alakası olanlar koyarsa çok makbule geçer.Shield armsman bu arada[signature][hline]Ciguli Kibritci 50 Merchenary Guinevere Xaline 40 Necromancer Guinevere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 50 shield/50 slash/rest parry[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 template demis arkadas,spec degil :)[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 oha ben uçmuşum sorry[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 hangi artifactleri kullanacağını sölesen template yapılır. yoksa yaparım bişi ama toplayana kadar catacombs çıkar.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Vallahi işte bende hangi artifactler uygun olur onu sormak istiyorum.Mesala suan Elimde Aten's Shield var mavi rengi armsmana daha iyi gidecek bir shield onerisi mesala,hangi silah set vs gibi bişiyler yazarsanız :) Zaten arkadaş için istiyorum ben anlmama armsman falan.[signature][hline]Ciguli Kibritci 50 Merchenary Guinevere Xaline 40 Necromancer Guinevere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 shield of khaos som malice[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fitilci Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Öncelikle bilgileriniz icin saolun burda yardimi gecen arkadaşlar ... Ama benim sizlere danişmak istediğim bir konu daha var su an 50 slash . 42 shields . 39 parry olan armsman karakterim bana hic zevk vermiyor . Polearms armsman olarakta denedigim armsman bu speclerden daha kötü ... Acaba esas sorum ve yanit almak istedigim armsman sizce yukarda verdigim speclerle mi .. Yoksa (50 slash . 50 shields ...parry mi) ? En iyi hangisi olur 50 shields faydasi ne kadar olur benim için ... Şimdiden yarim edecek arkadaşlara teşekkür ederim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 50 2h, 42shield, 30 falan slash. slam vurup 2h cikartcaksin. :)[signature][hline]Proxa, 12 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki: g*tüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 ice wizard ve clericlere BG lık yapcaksın eğer biri saldırırsa direk slam[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar