janken150 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Yanlış hatırlamıyorsam 32. level askerimin bulunduğu (tüm silahlar ve upgrade'ler unlock) Battlefield Bad Company 2 hesabımı 35 liraya satıyorum. (Steam'de yenisi şu an 30 dolar, yani kâr ediyorsunuz) WOW'a tekrar başlamayı düşündüğüm için, WOW'dan sıkılmış arkadaşların acc'ları ile takas olunur (üstüne gereken parayı verecem tabi ki). Ancak fahiş fiyat teklifleriyle bana gelmeyin çünkü WOW'da ilgilendiğim böyle item veya char değil, ben zaten sıfırdan kasacam, benim için önemli olan fiyat. Blizz'in sitesinden 30 lira wow + 30 lira BC + 60 lira WOTLK toplamda 120 lira vermek yerine bu üçünü (veya ilk ikisini) bana 70 lira civarında satacak (veya ilk ikisini 30 lira falan) birini arıyorum. Pazarlık yapacaz, takas makas. Takas yapmazsanız wow acc'ınıza 80 liradan fazla vermiyorum bunu bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 http://eastore.ea.com/store/ea/en_US/DisplayProductDetailsPage/ThemeID.718200/productID.156691300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 meh o linki vermeye gelmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar