Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 repledim. çocukta da yakışıklı olma potansiyeli var da o saçlar çok bozmuş tipini saçını adam gibi yapsa iyi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 işte sana kısa saç. beyle de atraksiyonlu fotolar çekinmiş vatandaş zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 çocuk iyi +2...bence biraz james mcavoy'un narnia'daki haline benzemiş yani şuna şu http://www.wearysloth.com/Gallery/ActorsM/46571-26700.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 yine o aksesuarlardan biri. yüzük güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Ardeth said: repledim. çocukta da yakışıklı olma potansiyeli var da o saçlar çok bozmuş tipini saçını adam gibi yapsa iyi olcak yok abi asil sac guzel yapmis cocugu, uzun fln hos olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 senko said: Ardeth said: repledim. çocukta da yakışıklı olma potansiyeli var da o saçlar çok bozmuş tipini saçını adam gibi yapsa iyi olcak yok abi asil sac guzel yapmis cocugu, uzun fln hos olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 başarılı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 elikanliadam said: işte sana kısa saç. beyle de atraksiyonlu fotolar çekinmiş vatandaş zamanında. böyle bariz daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 http://img600.imageshack.us/img600/2318/aref.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 adam abazan ilizyonust beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ahahahaaha evet güzel cevap demeleri de iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 off facebook muhabbeti beni çocuktan soğuttu resmen halbuki programda çok efendi çok akıllı falandı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ahaha şimdi baktım da cidden herifi saçlar kurtarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bunu asarlar iranda ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 I can't find the impossible word in my dictionary... demiş alçakgönüllülüğe bak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Ardeth said: off facebook muhabbeti beni çocuktan soğuttu resmen halbuki programda çok efendi çok akıllı falandı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 de numaralarda cok ahim sahim degil, etkileyici ama impasibil degil hani dsfsd her iluzyoniz özunde bir dolandiricidir neticede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ama impasibili yapinca ilizyonizt olmuyorsun zaten, baska bisi oluon sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 -Dark_Angel- said: Hepsi tamamda kaşık ne iş ? hacım google da bi aratın işte uri geller den beri bin keredir yapılan olay.. setleri vs de var, discovery de bi amca anlatıyordu ama ben hiç mi hiç ilgilenmediğim için pas geçmişim. bi sürü street magic kiti var.. 2-3sene kasarsanız siz de yaparsınız. eleman çok iyi. bişi demiyorum. yarışmada her türlü şansı var. ama yine de orijinal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 en enteresan olan bence de yazıydı kaşık maşık vardır bi yolu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 yazı güzeldi cidden. o kısımları iyi. zaten ilerledikçe daha sağlam bişiler gelecektir. adam sermet erkinlerden sonra falan bi 10gömlek üstün be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sermet erkinin ambiyansı yeter. o tonton suratı yeter sdlfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sermet erkin bir donemin ekoluydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 abi sermet ben küçükene okula gelip kuşun kafasını kanadının altına saklayıp "işte kuş öldü!!!!" demişti ilkokullu çocuklarız işte millet çığlık çığlığa ağlamıştı "durun durun ama bakın ölmedi!!" falan diye toparlamaya çalışmıştı o zamanda beri gözümde faildır kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ahahah iyiymiş her sektöre ilk giriş zamanları sancılı olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar