Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

monitorden gelen ses?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar monitörden çok ince çok hafif bir ses geliyor.ne iştir yahu?monitor philips 107 T5 alalı 2 ay ya var ya yok.[signature][hline]Abus

Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın
Mesaj tarihi:
bende de var, sanırım elektriğin kalitesiyle alakalı bişi. ups almak lazım[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Mesaj tarihi:
ilk defa başıma geliyor çok heyecanlandım kablo ile oynadım olmadı masay vurdum olmadı.ne yapmak lazım philips teki yetkililerle bağlantıya geçim en iyisi[signature][hline]Abus

Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın
Mesaj tarihi:
hmm evet bizim televizyonda da vardı ama ara ara (2-3 haftada bir) oluyordu. mesela durup dururken başlayıp 1-2 saat sonra kesiliyordu veya ertersi gün yokoluyordu.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Mesaj tarihi:
bendede 107E var , açarken doing die ötüo :) philpslerin hepsi gürültülü .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bende de benzer bir sorun var ya ben de alalı 2 hafta oldu monitorden ekran değişmelerinde kararmalarında çıt çıt diye hafif bir ses geliyor arkadaki tupten anlamadım nedenini monitor samsung 763 mb 17" flat yani iyi de para verdim ama kıllanıyorum o yuzden boyle şeylerde acaba elektrikte mi bişi var anlamadım ki[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
  • Yeni Oluştur...