Abus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 arkadaşlar monitörden çok ince çok hafif bir ses geliyor.ne iştir yahu?monitor philips 107 T5 alalı 2 ay ya var ya yok.[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BJKforever Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 aynı ses bende de var hyundai benimki de .. elektrik girişinle kabloyla oynadın mı geçiyo yada masya şiddetli bi yumruk attın mı da geçiyo :D ama gene geri geliyo 20 dk sora o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bende de var, sanırım elektriğin kalitesiyle alakalı bişi. ups almak lazım[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ilk defa başıma geliyor çok heyecanlandım kablo ile oynadım olmadı masay vurdum olmadı.ne yapmak lazım philips teki yetkililerle bağlantıya geçim en iyisi[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bizimde tvde olmaya basladı bi müddet acık kaldıktan sonra ses gelmeye bslıyor büyük ihtimal devresinde bi kondansatörde arıza cıktı çünkü kondansatör o tip ses cıkartır[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 hmm evet bizim televizyonda da vardı ama ara ara (2-3 haftada bir) oluyordu. mesela durup dururken başlayıp 1-2 saat sonra kesiliyordu veya ertersi gün yokoluyordu.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bendede 107E var , açarken doing die ötüo :) philpslerin hepsi gürültülü .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 bende de benzer bir sorun var ya ben de alalı 2 hafta oldu monitorden ekran değişmelerinde kararmalarında çıt çıt diye hafif bir ses geliyor arkadaki tupten anlamadım nedenini monitor samsung 763 mb 17" flat yani iyi de para verdim ama kıllanıyorum o yuzden boyle şeylerde acaba elektrikte mi bişi var anlamadım ki[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar