Nomak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Beyler merhaba bir kac sorum var.2 yıldır Bull Terrier sahibiyim ve bu süreç içerinsinde çok vakit harcadım eğitimine şimdi bana karşı çok itaatkar yalnız buna güvenip bir gün tasması açık dolaştık işte o gün bir doberman ile kavgaya tutuştular.Dobermanında tasması açık idi burada bir villayı kolluyor köpek.Sahibini iyi tanıyorum...Sonuç çok kötü bizimkinin ayak parmakları kırıldı doberman ise boyun ve ayağından ameliyat oldu.Olay tamamiyle köpeğe güvenimden dolayı gerçekleşti.Anlatmak istedim olayı beni bilen biliyor bu forumdan asla kavga ettirmen köpeklerimi.Pitbullarımdan sonra ilk Bull Terrierim idi Goldie adı Goldie bu arada...İlk aldığım yıl günde 8 saat çalıştık 4er 4er.aptal komutlar dışında çok şey öğrendi.Bırak,saldır.yat otur kalk tipi basit komutlar dışında takip et,bekle tarzı şeyler. Neyse şimdi atlattık olayları beyler ayağında alçı var parmaklarını özel bir demir ile sabitlediler 3 hafta sonra çıkacak ama bu süreçte çok kas kaybı yaşadı söndü diyebilirim biraz köpeğim. Önceden iyi kurumamalar ile besledim ama genelde kendim pişiriyordum son 6 aydır pek yapamadım yemek.Konserve ve kuru mama ile besledim. Tekrar besleme ve vucud programına sokmak istiyorum.Bu tip konuda bilginiz var ise yardımcı olursanız sevinirim.Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
formul1 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 benimde bi huskyim vardı cok yaramaz bi ufaklıktı 6 aylıkken koltugun tepesinden atlayınca ön bacagı kırılmıstı platin takıldı uzun bi süre alcıda kaldı cok hareketsiz kaldı bende alcı cıkınca pasif olcak diye cok korkmustum ama alcı cıkmadan 2 3 gün önce alcıyla kosmaya bile baslamıstı. alcı cıktıktan sonra dogal olarak ayagını yere basmaktan cekiniyordu ama bi süre sonra kendini deneye deneye alıstı yani siz sadece sevkat gösterin ona destek oldugunuzu hissettirin. bunu yapınca cok mutlu olcagınızı bildiginde daha cok cabalayacaktır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar