Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Evet uo yükledim şimdi error veren dosyayı cdden kopyalanacak denmişti biliyordum ancak aldığım bunda anim.mul dosyasını kopyalamamı istedi d: ye girdim şeçtim cart curt kopyala dedim sonra progam files uo yapıştır falan xp kullanıyorum şu an dizüstünde ms-dos formatı falan error verdi help :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 cd den okuyamadınğında o hatayı veriyo genelde yani cd de sorun war[hline]King Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 İyide me dede yukledim yukledi errorsuz :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 sorunu uo sphere server yerine atarsan belki yardım daha çok gelebilir[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ehehe ne diye terfi edicem? :-? :lol:[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar