fmea Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Lv43 olan charimi nasil ilerletecegime karar veremedim suan icin..SR tanidigim kimse yok (bir cok insan SR ama ilginctir suana kadar oyunda SR arkadasim olmadi.) herneyse suan uzerimde manticore gaiters +3 ve shirt +3 var birde c grade gloves+helm+boots(adlarini hatirlamiyorum) neyse toplamda 400pdefim var elimdede ice bow. sizce armorami, para kasayim yoksa direk eminence icinmi kastirayim bir turlu karar veremedim lv48e kadar bu pdef benim icin yeterli diye dusunuyorum ama eminence icin kasip eminence alinca daha bir sure daha parasiz kalicam o sure icinde armor yetersiz kalir gibime geliyor eger bu konuda tecrubeli bir SR varsa yardimlarin isteyecektim. ayrica lv43 icin iyi bir spot onerebilirmisiniz lakin falan kesiyorum da lakin icin cok az spot var ve genelde alinmis oluyor ben gittigimde DV'de solo yapacak kadar iyi durumda degilim cemetary de oyle en kotu lvldayim uyuz oldum :) (magic attacksiz moblar tercihimdir cinli gibi 200mdef ile geziyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Sr değilim ama gözlemlerime göre eminence bowu setten önce al :) Kullanan Srlerin deli bir damage verdiklerini görüyorum hep. Nasılsa hızında oldukça yüksek mobların sana fazla yetişme şansı yok. Kasma yeri olarakta ivory olabilir. Enc. gargoylelar ve o çiçek vari yaratıklar (ismini çıkaramadım :P ) 2500 civarı exp veriyor. Ayrıca sea of sporesta lvl 47 zombieler var. Bunlar büyü atan cinsler yalnız dikkat et :) Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 archerlar golemlere hic bisi yapamiyolar 20-30 dmg anca veriyorum onlara :) C1 den sonra wyrm drake falan onlarada az dmg vermeye basladik bize mob birakmadi top olsun ncsoft buradan sesleniyorum..zaten CT ye adim atamiyoruz bide disardaki avlayabilecegimiz mob sayisinida azalttilar sosdaki zombieler mana drain yapiyor archerlar icin en kotu sey mana drain cunku her ok icin mana harciyoruz (ice bow 7mp her atisa) archer olmak zor is hehe.yuksek dmg demisken evet yuksek dmg koyuyoruz hele ustunde blade dancer ve bi magein bufflari varsa antharas a solo yapacaz neredeyse :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ivory towerin orada tarlk bugbear ile ct deki primaya(bolemiydi adi hatirlamiyorum) benzeyen moblar buldum 44-47 arasi..axe head,blade ve shaft dusuruyolar 100-200k arasi giden seyler lionna da onlara kasiyoruz bakalim..biraz zor oldurmek ama itemd duserse enazindan iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Tavsiyem ilk once set hatta botunu manti bot al mana olayi biraz rahatlar.Ve ilk Once set 54 de bile eminence e mana yetmicek 50 srlerin elinde hala ice bow var sen devam et icela bi theca set al kendine =).Bu arada Lakin kesebilirsin lvl 44 bayada yavas oka resisti felanda yok =) Sporesdaki zombieler mana drain yapio archerlar icin en kotu sey bu aden cevresinde bulursun takilacak mob =)Ama emi daha sonra aklinda bulunsun[signature][hline]Burningred LvL 50 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 35 Artisan - Bartz[b] [b]Electron LvL 37 Scout - Bartz [b] [b]RAKI LvL 30 Scavanger - Bartz icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Ari bu Konuda sana yardimci Olur en son 55 SR idi ama bilmiorum su an ne.Ama o da piyasada yok Nerdesin Ari Seni Beklio Cocuk[signature][hline]FiTi FiTi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nargaroth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 direk eminence bow sonra set.. imkanin olabilecekse 52 ye kadar hic bir silah alma dire hazard bow al derim[signature][hline]Blackmetal Ist Krieg [Bu mesaj nargaroth tarafından 29 Ağustos 2004 15:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 yok set alacam biraz once karar verdim kafama 1450 dmg yiyince cinlilerin gludio castleli almsini onlemek icin 8 clan civari bir alliance yaptik(onlarda 5 clandi) ve daldik tabi ben comp lagden dolayi pek bisey anlamadim ama bar da 1400 dmg gordum hehe armor alicam gerci 490patk olan arkadasa da 1500 koymus biri mevzu lionna da oldu hehe screenshotlari koyarim bir ara bu arada castlei aldilar engelleyemedik sinir oldum:) en son 5. kere oldukten sonra engellemeye calisan clanlar baya bir geriye puskurtulmustu sonrada kale dustu 35-40dk daha dayanabilsek 2 saatlik siege zamani bitebilirdi ama olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar