Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaptığından nefret etmek..

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Hiç bir hareketinizden nefret ettiğiniz, bir insanı üzdüğünüz için kahrolduğunuz oldu mu?
Yok ama, oyle yüzeysel değil. Çok derin bir nefret...

Geçen gece bir tinerci gördük arkadaşlarla. Kafamız güzeldi ve çocuğa iş olalım dedik.

Çocuğun yanına gittik tinerini aldık. Bu zararlı bilmem ne diye alaya aldık hafiften..

Çocuğun o tinerli ve aman dileyen gözlerini görünce içim gitti. Bir tinerin bir çocuk için ne kadar değerli olduğunu anlamamın yanısıra, bir çift gözün ne kadar acıklı ve anlamlı bakabildiğinide görmemi sağladı..

Halen o çocuğun bana bakışı gözlerimin önüne geliyor.. Ve ne zaman gözlerimin önüne gelse gözlerim doluyor..

Herhalde anlatmakla olmaz. Gerçekten çok pişmanım. Bugün çocuğu tekrar görebilme ihtimaline karşı aynı yere gittim. Bulamadım.

Ama bir şekilde bulucam ve kendimi affettiricem. Hafızamda kalan o son görüntünün yerine gülen bir surat koyucam.[signature][hline][spo1=sadas]
........._|/_
.........(o o)
--oOO-(_)-OOo--[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

gecen evde ölümüne icip (http://forum.paticik.com/view.php?id=85854) nargileyi kırıp babama icmedigimi anlatmaya calısırkenki ettigim yalanlardan nefret ettim, hem kendimden hem yalanlarımdan...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

Ya o tarz bende de olur.. Bole durup dururken aklıma yıllar oncesinin bi şeyi gelir. Mesela bir kıza karşı salak salak konuşmuşum veya bir pot kırmışım. Direk bir yere vururum. Bu duvar olabilir masa olabilir . Sinirimi atarım. Keşke konuşmasaydım orada falan. Keşke o kıza yazılmasaydım falan fıstık yani..[signature][hline][spo1=Önüm arkam sağım solum sobe saklanmayan ebe...]
Bööö....

........._|/_
.........(o o)
--oOO-(_)-OOo--[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

O çocuğun orada tinerini almak hakkım değil. Çocuk kötü bir şey yapıyor olabilir ama bunu engellemek benim görevim değil. Sosyal devlet'in getirisi olarak, birinin o çocuğa eğitim vermesi , amateme götürmesi , profosyonelce ve nazikçe yaklaşması gerekir..

Ve aslında biraz daha açıyım konuyu... Tepki toplamaktan korktuğum için yazmadım..

5 kişi , bir beşgen kurduk ve çocuk ortamızdaydı. Ben arkadaşa atıyodum şişeyi o diğerine felan. Bole çocuk bir oraya bir oraya giderken şişe bana geldi bana döndü ve o gözleriyle baktı. Çok kötüydü direk verdim ve özür diledim.. Ama halen pişmanlığım gitmedi..[signature][hline][spo1=Önüm arkam sağım solum sobe saklanmayan ebe...]
Bööö....

........._|/_
.........(o o)
--oOO-(_)-OOo--[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...