MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Hiç bir hareketinizden nefret ettiğiniz, bir insanı üzdüğünüz için kahrolduğunuz oldu mu? Yok ama, oyle yüzeysel değil. Çok derin bir nefret... Geçen gece bir tinerci gördük arkadaşlarla. Kafamız güzeldi ve çocuğa iş olalım dedik. Çocuğun yanına gittik tinerini aldık. Bu zararlı bilmem ne diye alaya aldık hafiften.. Çocuğun o tinerli ve aman dileyen gözlerini görünce içim gitti. Bir tinerin bir çocuk için ne kadar değerli olduğunu anlamamın yanısıra, bir çift gözün ne kadar acıklı ve anlamlı bakabildiğinide görmemi sağladı.. Halen o çocuğun bana bakışı gözlerimin önüne geliyor.. Ve ne zaman gözlerimin önüne gelse gözlerim doluyor.. Herhalde anlatmakla olmaz. Gerçekten çok pişmanım. Bugün çocuğu tekrar görebilme ihtimaline karşı aynı yere gittim. Bulamadım. Ama bir şekilde bulucam ve kendimi affettiricem. Hafızamda kalan o son görüntünün yerine gülen bir surat koyucam.[signature][hline][spo1=sadas] ........._|/_ .........(o o) --oOO-(_)-OOo--[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VegabondE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 valla fazla yumuşağım galiba senin dediğin duyguyu her birisini üzdüğümde en ufak şeyde bile olsa aklımda kalıyo hiç çıkmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Ya baba cok normal ama ztn o tiner o cocuun cierlerinn icine edior bi bakima ii yapmisinda denebilir...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 gecen evde ölümüne icip (http://forum.paticik.com/view.php?id=85854) nargileyi kırıp babama icmedigimi anlatmaya calısırkenki ettigim yalanlardan nefret ettim, hem kendimden hem yalanlarımdan...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 çok nefret ederim yaptıklarımdan hehe.. hatta kafamda olayı kurarım kurarım ulan böle yapsaymışım, bunu demeseymişim vs diye. yıllarca kafama takılan olaylar bile olur :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Çok küçükken (4-5) 5 metrelin bir duvarın üstünde yavru bir köpek atmıştım. Neden attığımı hala bilmiyorum. Köpek topal kalmıştı. Başka yok...[signature][hline]Bad Motherfucker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Ya o tarz bende de olur.. Bole durup dururken aklıma yıllar oncesinin bi şeyi gelir. Mesela bir kıza karşı salak salak konuşmuşum veya bir pot kırmışım. Direk bir yere vururum. Bu duvar olabilir masa olabilir . Sinirimi atarım. Keşke konuşmasaydım orada falan. Keşke o kıza yazılmasaydım falan fıstık yani..[signature][hline][spo1=Önüm arkam sağım solum sobe saklanmayan ebe...] Bööö.... ........._|/_ .........(o o) --oOO-(_)-OOo--[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Pişmanlık diyoruz bunlara biz. Hayatımda o olay dışında pişman olduğum birşey yok. Ama çocuk aklı işte, ne yaparsın?[signature][hline]Bad Motherfucker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 O çocuğun orada tinerini almak hakkım değil. Çocuk kötü bir şey yapıyor olabilir ama bunu engellemek benim görevim değil. Sosyal devlet'in getirisi olarak, birinin o çocuğa eğitim vermesi , amateme götürmesi , profosyonelce ve nazikçe yaklaşması gerekir.. Ve aslında biraz daha açıyım konuyu... Tepki toplamaktan korktuğum için yazmadım.. 5 kişi , bir beşgen kurduk ve çocuk ortamızdaydı. Ben arkadaşa atıyodum şişeyi o diğerine felan. Bole çocuk bir oraya bir oraya giderken şişe bana geldi bana döndü ve o gözleriyle baktı. Çok kötüydü direk verdim ve özür diledim.. Ama halen pişmanlığım gitmedi..[signature][hline][spo1=Önüm arkam sağım solum sobe saklanmayan ebe...] Bööö.... ........._|/_ .........(o o) --oOO-(_)-OOo--[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar