huun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 bozulmaya bozulmaz ama dolapta durmayan biranın tadı pek makbul olmuyor, bunu da gözlemlemedim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 balkona bırak kasayı. dolaptakiler bittikçe ordan takviye et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Pipet said: BİM' de kasa bira indirimi var bu hafta Çığşarı terbiyesiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 balkon iyi fikir balkonda tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Buddha said: Aklıma gelmezmiydi sanıosun. Ankara öle değişikki binaya giriyon aşağı iniyon arkadaş :D Allahtan benim ev çok aşağıda deilde zemine sıfır ama balkon yok o dediğin olmuo o yuzden. Pencereye koyarsamda götürürler kahrolurum :D Buddha said: zemine sıfır ama balkon yok:D Buddha said: sıfır ama balkon yok:D Buddha said: ama balkon yok:D Buddha said: yok:D Buddha said: :D Hep yapmak istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 onun raconu var ama, erol buyukburc donu gibi uzatirsan bi espirisi kalmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 bira degil de nigde gazozu favorim su aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar