Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Explorerın abuk subuk zamanalrda göçmesi

Lixad

Öne çıkan mesajlar

Ya bazen bir şeye sağ tıkladığımda veya bir klasöre giridğimde bazen durduk yere bazen canı sıkılınca ikide bir çöküyor bu explorer çözümü yokmudur bunu ya update filan full bilgisayarda

İşletim sistemi XP Prof. servise pack1 win update critical olan hepsi yapılı[signature][hline]Alma?
Mater?
Sosyal ağlarda paylaş

bended aynı durum vardı , işletim sistemi ve service pack olayıda aynıydı . 1 ay falan çözemedim sonra format attım :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm o sorun bende de vardı ama farklı bi şekilde. sadece avilerde oluyordu. belki de senin sorunlu dizinlerinin içinde de divx falan vardır.

xp-avifix.inf diye bi dosya buldum o bendeki olayı çözdü, dosya kısa o yüzden c/p ediyorum.

said:

[version]
signature="$Windows NT$"

[DefaultInstall]
DelReg = Reduce.Reg

[Reduce.Reg]
HKLM, "SOFTWAREClassesCLSID{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}InProcServer32"

bunu uzantısı .inf olan bir dosyanın içine c/p ediyorsun, sağ tıklayıp install diyorsun. belki işine yarar.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...