nedanko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Duzenli olarak yeni cikan telefonlari vs takip ediyorum, fakat yine gozden kacirdigim bir telefon olabilir. Kisacasi; En az 1 ghz islemci Hard qwerty keyboard (yukari asagi sag soll ok tuslarinin olmasi ve en az 4 row keyboard olmasi tercih sebebidir ama diger alternatifleride dinlerim. Blackberry tarzi keyboard olmasin, tercihen slide edilen keyboardlardan) Android OS, ama diger OS leride dinlerim. Bildiginiz, cikmis ya da cikacak telefonlari listelerseniz cok yardimci olursunuz. Tesekkurler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 yük olmasın? Kesin biri diecekti ben söyliyeyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 yuk/paha orani farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 samsung epic 4g bi milyon tane telefon duyuruluyo bu ara gerce, 1-2 hafta daha sakinlessin ortam. gerce hardw klavyeliye rastlamadim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 şubat ortasını bekleyin öyle karar verin bence, salı pazarı gibi oldu benim de kafam karıştı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 epic 4g 800 mhz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 bilemedim, klavye diyince direk o geliyo aklima. 1 ghzymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 epic değil de shift 800mhz olması lazım. milestone2 1ghz ama bekle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ha eed dogru karistirdim ikisini.. herkes bekle diyo, bisiler mi gelicek ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 http://www.gsmarena.com/search.php3 bi suru sey geliyo su an, CES 2011den. dual corelar filan. bi yerde bi konusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ces'te bi sürü tegra2 tanıttılar. bi de rivayet var çift çekirdek olmayanlar gingerbread üstünü alamayacaklar geyiği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 htc desire z? dun desire hd aldim bende asiri derecede memnunum uretim kalitesi falan mukemmel (dual core icin bekliyordum aslinda ama yilbasi gecesi telefonu kaybedince yalan oldu sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 1ghz geride kalmaya basladi bile. islemci gucu istiyorsan cift cekirdeklilere yonel bence de. ozellikle de multitasking yapacaksan kesin 2c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 htc desire Z ? droid 2 de olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 hmm anladim, ya CES i bende takip ettim de, klavyeli android telefon gormedim hic, yinede bekleyelim zaten 1-2 ay sonra almayi dusunuyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 o zmn subat ortasi barcelona ya kalir o is, orda tanitirlar klavylei modelleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar