Alexian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Arkadaşlar tribesi herkese tavsiye ederim... Starsiege - Tribes diye arattırın yaklaşık 100 mb.lik bir dosya 64 k kablo net ile 1,5 2 saat sürüyor ama bence değer tavsiye ederim ve iyi günler dilerim :D[signature][hline]Emirden Saygılarla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Ayrıca bu ayki (ağustos) Level CD'sinde olduğunu da belirtelim.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 çekiyorum %40 ta[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 çektim oyunu oynadım ama pek bir müthişliğini göremedim,eğlencelide değil.. neyse[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 abi neresi eğlenceli deil öğrenene kadar öle gelebilir ... ama sonra puan almaya başlayınca 1.lik için mücadele ettikçe güzelleşiyo ama sen bilirsin :D zevkler ve renkler tartışılmaz[signature][hline]Emirden Saygılarla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bilemiyorum ısınamadım böyle havada uçup tek vuruşla geberten adamlar,nereden geldiği belirsiz füzeler.. dostlarımdan gelen 'idiotik' mesajlar[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bnde oynadm guzel =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 oynasana.com a girin siteye sağ a bakın ordaki oyunu oynayın :)[signature][hline]NoFear NoRegret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar