aringulum Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Level: 85 Class: Warrior Race: Worgen Gear Score: 352 ilvl Achievement Point: 4585 Karakter Adı: Axenrot Realm: Burning Legion Armory Linki: eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/axenrot/simple --- 2006 Account Created tarihi vardır. vanilla zamanından bu yana oynuyorum fakat okulumdan dolayı bırakma kararı aldım. Bu oyunu bırakmanın en iyi yoluda satmak olduğunu düşünüyorum kesinlikle ucuz bir fiyata vericem.. --- Özellikleri; 1- 14k dan fazla Warriorda Gold 2.5k da Druid de gold bulunmakda. Bkz: img703.imageshack.us/i/13478173.jpg 2- Cataclysm çıktığından sonra 3. günü 85 level olmuştum. İlk tank olarak kastım 157k unbuffed hp ve hit, expertise capledim moblar 5den fazla olduğu yerlerde 20k dps e kadar çıkabiliyor bosslarda tanklamanın yanında "defans system" bosunda 8.9k dps yaptım, ek olarak 6 parça pvp seti epic 2hand mace ile Arms olarak ve oynayabilrseniz 10k dps çıkartan pve itemlerim bulunmakta furry olarak. Reputation da kastım 1 yerde exalted 2 yerde revarded ve diğerlerinde honored ım. Bkz: img145.imageshack.us/img145/8774/99408412.jpg 3- Mesleklerim Jewelcrafting ve Alchemy(elixir master) skilleri tamdır, alchemy epic tank trinketi yapılmıştır. bkz: img411.imageshack.us/img411/6063/48186509.jpg 4- Burning Legiondaki en iyi türk hardcore guild i olan Choséns a üyedir. 5- %310 luk uçan bineği ve ilk zamanlarda aldığım bunuda achivement ile kanıtlayabileceğim 30k goldluk 3 kişilik Mamuth u vardır. 6- Son olarak başlıktada belirttiğim üzere Level 76 full heirloom lu &120 uçan binekli 2.5k gold barındıran Druid charım vardır. İlk başlangıç cd-key biliniyor mu? EVET Accounta kayıtlı e-mail bilgileri var mı? EVET Accounta kayıtlı soyisim doğru biliniyor mu? EVET Gizli soru ve cevabı biliniyor mu? EVET Renkli kimlik (taratılıp) eksiksiz verilecek mi? EVET Accountun ilk sahibi misiniz? EVET Account Payment - kredi kartından ödemelere açık mı? EVET İletişim Tel/Email: [email protected] 0536 639 28 85 Fiyatı: ufak bir hesaplama ile 220 tl şu an 4 paketin fiyatı 40 tl de worgen olmak için harcadığım para etti 260. İzninizle 40 tl de emeklerim ve karekterimle vedalaşmak için, yani toplam 300tl istiyorum. Pazarlık payıda bırakıyorum. Oyunu bırakma sebebim Hukuk 3. sınıf öğrencisi olduğum ve derslere yetişemediğim için. ANKARA içi olması tercihimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 4 paket toplam 120 tl ediyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aringulum Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 170 eder 4 ü neyse önemsiz artık çünkü satılmıştır, ilginize teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar