Meov Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Accountta Twisting Nether realminde; 83 Undead Priest(siz alana kadar 85 olabilir) 66 Belf Rogue(PvE Heirloomlarla) 54 Undead Mage(karakter silinmiş durumda call back yapılabilir) 25 lock vs küçümen altlarda bulunmaktadır. full mage rog ve hunter heirloomları mevcuttur weaponlar dahil. 1k flm para var uğraşmadım pek. Priestın profflar Tailoring/Enchanting 530/300 gibi bir şeydi en son. doğal olarak cata up var. accounta bind celestial steed var. Farklı realmlerdede bir çok alt mevcuttur. Şehir Ankara Cd keyler mevcuttur temizlikte gitmediyse. Kimlik fotokopisi verilecektir. Daha ne yazıyorduk.. Ha fiyat :) malbuşum var ona göre tekliflere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 ap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 100 tl akar bi paket te camel :D madem malbuş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 paketlerin bana gelişi 170 şuanki piyasa fiyatıda 120 olsa ama ama :) hacettepe bilkent arasındaki ilişkileri kuvvetlendirmek için biraz daha düşün derim ^^ Doruk ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 120>x>170 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Priest şuan 85 lvldır üzerinde full heroic dg gearı bulunmaktadır Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar