ErosRamazotti Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 station launch padim durmadan data_sample_00.tre diye bi dosyayı indiriyo kalan süre olarak 100 saat falan gösteriyo delircem kaç kere reinstal yaptim düzelmedi . 128 dsl bağlantim var 14 gün deneme indirelim dedik çalışmadi sinirden bi daha indirdim aymi hatayi verdi uyuuz oldum . Sonynin teknik destek elemanları ile chat ten halledeyim dedim adamlarin dedii herşeyi denedim olmadi hatta bi keresinde bana swg klasörünüzü silin dedi sildim sonra oyunu çalıştırın dedi ......(lan manyak az önce sildik ya neyi çalıştırcaaaz) uzun lafın kısası delirmek üzereyim başına böyle bi olay gelip te çözebilen arkadaşlar varsa yardımlarini beklerim bu arada herkeze slm (yeni üye oldumda:) )(paticik ruleeezzzz) [Bu mesaj ErosRamazotti tarafından 29 Ağustos 2004 20:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 basit gibi görülebilir fakat modeme restart attınmı?bu bir..ikincisi firewall varsa ipyer izin vermen gerekbilir[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ErosRamazotti Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 saolasın bi deneyim inşallah olur olmassa cevap yazarım...[signature][hline]sen hiç gördünmü üç kulaklı wookie?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bekliyorum[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ErosRamazotti Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 allah razi olsun senden allah tuttuğunu altın etsin datasample dosyasini indirmiyor artik çok çok saool bekle beni padmeee (aman anakin duymasın)[signature][hline]sen hiç gördünmü üç kulaklı wookie?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 :)birşey değil..ben birşeyi çok istersem bana sürekli bir bokluk çıkar..13 aydır her türlü bokluğu çektim o yüzden artık tahmin edebiliyorum:D[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 lol gilean :)[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse TKM-Master Rifleman-Fencer "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ErosRamazotti Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 arkadaşlar ne yazikki hata oyunu tekrar açmaya kalktığımda tekrarladı ;.....( ühühühühühhhhhühühüh ulan zorla ragno oynatçaklar[signature][hline]sen hiç gördünmü üç kulaklı wookie?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar