Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bildiğiniz yetemedim bu konuya, kaçırmışım. yarın da bu tarz 30 puanlık ekmek gibi soru var. bilen, yardım edebilecek varsa helalinden dürüme boğulur =| teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 x1, ..., xn biliniyordur, soru öyledir yani bunlar için e^x ve cos(x) leri hesapladıktan sonra, e^x*cosx i de hesapla sonra, yazıyorum bak f(x) = e^x * cosx x1'den xn'e f(x)dx in integrali = (xn-x1)/8 * (f(x1) + 3*f((xn+2*x1)/3) + 3*f((2*xn+x1)/3) + f(xn)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 1 4 2 4 2 4 1 veya sigmalı toplam formülü ile toparlayamadım dediklerini abi, uh ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 lancelion valla yanılş hatırlamıyorsam simpson'ın iki kuralı var biri baştaki nokta, ortadaki nokta*4, sondaki nokta. yani şöle yapıosun bak teoriyi anlatiyim sen anla. grafiği çizdin diyelim. x0= 5 , xn = 15 olsun f(x) = 2*x olsun diyelim diyorsun ki bu grafikteki toplam alan, (15 - 5) / 3 * (f(5) + 4*f(15 + 5)/2 + f(15)) benim dediğimdeyse 8 noktalı formul deniyor diye hatırlıyorudm ki baktım yanış hatırlıyormuşum http://math.fullerton.edu/mathews/n2003/SimpsonsRuleMod.html şuradaki denklemi uygulican işte Theorem (Composite Simpson's Rule) altında yazanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 abi burdaki sunumu aç. dm 228 i aççan. ordan sayısal integrali seç. kendin bak daha iyi anlarsın. http://people.deu.edu.tr/hira.karagulle/coursem/m228.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 I= ... li formülü kullancaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 oh, son iki-üç mesaj çok yararlı oldu gerçekten, tşk fizban, tşk barnacle. adeta hayat kurtardınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Derslerini kaçırma lan zındık, sonra ondan bundan metod dileniyorsun, yörü. 30 puan hmfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 kolay bir konu bu turkce bir kaynaktan tane tane oku anlarsın rahatca,önyargıyla yaklaşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 ondan bundan dediğin adam moderatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Ya şunada bi bakıversenize yeni konu açmıyım, y = (1 + sinx)cosx Fonksiyonun [0,pi/2] kapalı aralığındaki maksimum değerini bulucaz. Türevinin köklerini bulamadım, y' = coskarex - sinkarex - sinx Oluyor değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sene 2011 oldu trigonometrik formülleri kullanan yok hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 dönüşüm var orada, c^2-s^2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar