ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Blogger hesabına bağlı blogumu tumblr'a geçirmeye çalışıyorum. Domainimi forward ederken sıkıntı yaşıyorum, çünkü önce google ayarlarımı falan iptal etmem; sonrasında tumblr'a forward etmem lazım. Ancak neleri iptal edip neleri değiştirmem gerektiğini bilmiyorum. http://www.tumblr.com/docs/en/custom_domains burada yazanı anladım; onu yapabiliyorum ancak diğer ayarlara dokunmuş olabilirim. nasıl defaulta döndürebileceğimi, ya da düzgün bir şekilde ayarlayabileceğimi açıklayacak bir cengaver var mı? belirteyim, hostingim yok; tumblr üzerinde host ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 dns lerin guncellenmesini bekle.. bende luniz.net i tasidim git abi @ kaydini orda belirtilen ip ile degistir.. tamamdir baska bisey yapmana gerek yok godaddy de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 tumblr a yonlenmis gorunuyor, customize kisminda domainini yazdinmi bu arada? kontrol panelindede belirtmen lazim.. yani su anda yonlendirmissin ama tumblr in bundan haberi yok gibi gorunuyor.. info nun altinda belirtmen sonra save etmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 onu da yaptım ama girmeye çalışınca not found diyor yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 acildi bende simdi? http://www.yigitardaturkoglu.com/ ama template dandik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 tamam geldi bende de şimdi, deneyeyim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 tamamdır, teşekkür ederim=) theme dandik şu anda, sıfırdan kuruyorum çünkü her şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 sorun değil (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar