BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Oasis pek buralarda sevilmiyordu ama varsa seven onlar için güzel bir haber olabilir bu. Malumunuz geçen sene Noel, oasis'den ayrıldı ve grup da artık oasis adıyla yola devam etmeme kararı aldı. Beady Eye adını koydular yeni gruba. Geçen sene kasım ayında "Bring The Light" adındaki ilk singlelarını yayınladılar. Hatta klip bilem çekmişler: Yine geçen sene aralık ayında yeni albümün detayları açıklandı. Albüm 28 şubatta çıkacak ve tracklisti şu şekilde: said: 'Different Gear, Still Speeding' Tracklisting: Four Letter Word Millionaire The Roller Beatles And Stones Wind Up Dream Bring The Light For Anyone Kill For A Dream Standing On The Edge Of The Noise Wigwam Three Ring Circus The Beat Goes On The Morning Son Bunları araştırırken yeni albüm çıkmadan 2. kliplerini çektiklerini gördüm ki ilk single'ı böyle katlayacak bir şey olmuş. Sabahtan beri döndürüp döndürüp çalıyorum: oasis'in Türkiye'ye gelmek gibi bir niyeti hiç olmadı, belki Beady Eye olarak gelirler diyeceğim de albüm vs çıkmadan konser biletleri çıktıktan 30 dk da tükeniyorsa çok para lazım demektir getirmek içinde :) bir yerlerden bir şeyler kazanmadan izlemek zor görünüyor gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 başlığı belediye diye okudum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Bring the Light pek olmamıştı ama Four Letter Word olmuş sanki :) Bu arada Liam ve yeşil parkası (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 The Roller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 albüm çıktı. meraklısına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar