Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ilginc bi durum. herhangi bir oyun oynarken bir sure sonra net gidiyor. daha dogrusu modem ile pc arasinda bir kopukluk oluyor. modem gayet normal nete bagli kaliyor da anca ethernet kablosunu takip cikarinca pc tekrar goruyor. tuhaf olan tek bir oyun degil hepsinde boyle oluyor ve sadece oyun oynarken. mesela 2-3 gundur hic oynamiyordum bir kere bile olmadi. az once actim bi oyun yarim saat sonra bi baktim gene olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 aynısı bende de oluyor arada, virüs desem farklı os ile açıyorum pc yi yine aynı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 pc'nin ipsini kendin atamayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 hem pc'nin hemde laptop'in ip'sini ben verdim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ethernet kartinda sorun olabilir gerci ben hep ipv6'ya atiyorum sucu. onu disable edip dene bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 off cok sinir bozucu durum. sürekli olan birsey de degil, bazen 10 saat oyun acik olsa bile olmuyor bazen 10 dakkada oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar