disco2713 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 merhaba arkadaşlar forumunuzu inceledim bazı arkadaşlar bu oyunu test etme şansına ulaşmılar eğer bu yaptığım forum kuralları gereği yanlış yasak deilse oyunu test etmiş arkadaşlarımdan varsa beta key yoksa eğer ellerinde bulunan hazır üyeliklerden rica ediyorum. Şans bana gülmedi nereye baktımsa keyleride hep kaçırmışım :) mns adresim [email protected] şimdiden teşekürlerimi sunar bu yaptığım yanlış ise yetkili arkadaşlardan özür dilerim.. (onlar gerekeni yaparlar :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?42,4831953 50 dolara satmıştım ben bu arada bunun beta hesabını (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disco2713 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 tüh bi tanesi gitti :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Oyun konusundan devam lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar