Udinen Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Malezya Kuala Lumpur'daydım geçen ay. İŞ için olduğu için trustik yerleri göremedim fazla. Ama epey ucuz bir ülke özellikle elektronik konusunda vergi olmadığı için türkiyeyle arasında 40% fark var. Zaten gider gitmez DSLR dijital makina aldım. Yanlız hava epeybunaltıcı ekvator bölgesinde olduğu için 12 ay hava sıcak bu aylarda muson yağmurları oluyormuş ama ocak ayında ortalık günlük güneşlik 30 c deydi.
Razu Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 FoShiZzle said: Singapurda igrenc bir hotelde kaldik. Genelevlerin ortasinda , singapurun redlight ymis, otel onu travesti doluydu.Sinapur halki parayla kafayi bozmus kurusun hesabini yapiolar (hepsi degil tabi) Yuksek vergiden dolayiymis sanirim. Otele yorgun argin vardigimizda taksiciye vericek singapur dolarimiz yokdu yanimizda ozaman 30 amerikan dolari verin filan diyip sacmaliyarak bizi kaziklamaya calisdi resepsiyona gittik kadin dolar bozamiyacagini odemeyi o anda yapmassakda otele giremiceimizi filan soyledi. Malezyadan singapura 4 otobusle gelmisdik dusunun yorgunlugu o halde doviz burosu ariyamicak oldugumuzdan taksiciye amerikan dolari verdik.Bide herif , beni burda her beklettiginiz dakika icin ektra para kitlicem filan deyince ne sacmaliosun sen polisi cagir onla konusalim ozaman filan dedim bi duruldu herif :) singapurda sleepy sam's çok güzel bir hostel hem merkezi hemde bir o kadar sessiz. ayrıca singapurda taksi parasını kredi kartıyle ödeyebilirdiniz ;) birde malezya'nın neresinden singapur'a 4 otobüsle gittiniz? kl'den ise direk otobüsler var çok rahat bir şekilde 4-5 arası bir sürede singapurda oluyorsun
FoShiZzle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Adini hatirlamiyorum.Buyuk otobus terminalinden. Bileti alirken Singapura kadar gidersiniz dediler. Otobus bizi alakasiz bi yerde birakdi. Sofore sorduk benim alakam yok dedi bize baska otobus gosterdi bu otobusle gumruge gidersiniz dedi. O otobusde gumruk islemlerini halletdikden sonra devan edicez dedi islemler bitti bi bakdik oda yok. Sonra baska otobus bulduk onla dewam ettik.
Öne çıkan mesajlar