BaaL Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 desktop pc için kingston slim ddr2 800mhz 6-6-6-18 ram satılık 1 adet 50tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 abi ahahahahh. niye buraya açtım acaba? 4 bölümü yeni pencerede açıp yeni mesajları okuyunca karışıyo demek ki böyle. sc2 cilere özel satılık daha iyi oynayın apmniz artsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Baal 20 dakika önce mağazadan aldım önce burayı görsem senden alabilirdim gerçi fiyat+kargo aldığım paraya geliyomuş vazgeçtim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 fiyat artı kargo 55 tl. 55 liraya hangi mağazadan aldın söyle 20 tane de ben alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 BaaL said: fiyat artı kargo 55 tl. 55 liraya hangi mağazadan aldın söyle 20 tane de ben alıcam. aynısını alacaksın neden elindekini satıyorsun? yerini söylesin 19 tane al? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 çeşitli komiklikler şakalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 kargoyu 20tl olarak baz aldım neden bilmiyorum 70 tl ye de alıcaksan göndertiyim 20 tane iskonto da yaparlar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 hehe ok. nette heryerde 75-80tl. 55tl ye olsa sıfırı 20 tane al kapıdan kargo almak gibi bir iş ile 65den satıp 200tl kar yap vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 lan benim de elimde 0 ddr2'ler vardı.. ben de satayım bi ara be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Yanlış anlamışsın zaten beni artniyetli yazmamıştım mesajı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 yok yok yanlış anlamadım. ama ben smiley koymayınca asabiyet gibi gözükmüş. "istem dışı baltalamış gibi oldun gel 55tl ye almadıgını yaz" der gibiydi. ram bu arada 2-3 aylık falan. gıcır pırıl vs. ocz platinium 1066 aldıgımdan satıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 2gb mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 evet 2gb. oha herşeyi yazmışım 2gb oldugunu yazmamışım ne ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 haha tabi ben ordaki clock değerlerinden ezbere 2gb diye varsaymışım zaten bi okumaya başlamalıyım artık postları :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 çalışırmı hp de bilmiyorum ama alayım :) öm at banka vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar