pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 slm abd den arkadasa at&t sozlesmeli x10 aldirmistim tabi tr de simlock cikti karti takinca nette 1-2 site buldum guvenilir fakat hicbirisi benim imei ye uygun kod bulamadi ve paramı iade ettiler cok sıkıldım bu isten tlf bana bakıyor ben tlf ye ben bulurum arkadas diyen ya da yardimci olmak isteyen varsa bir öm kadar yakınım tesekkurler p.s:telefonculara goturdum daha once 100tl den actilar bsg dedim tabi haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 yok mu kimse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 US de olup AT&T customer support i arayabilecek var mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 http://www.wireless.att.com/answer-center/main.jsp?t=solutionTab&ft=browseTab&ps=solutionPanels&locale=en_US&_dyncharset=UTF-8&solutionId=55002&isSrch=Yes US de yasamakta olup linkteki numarayı arayabilecek pati varsa öm atabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 skype üzerinden aranıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 hmm aklima gelmedi bak hic o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 tam gerizekali bu adamlar ya sitede yazmis can provide unlock code diye kadın dedi katiyen vermeyiz sana code mode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ebay'da unlock code satıyolar 8-15 $ arası. oraya bak bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 x10 at&t için olan unlock codelar baya pahalıymış ya 45-50$ yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 birkac siteye gonderdim imei ama sonuc cikmadi hepsi parayi iade etti bulamadik diye ondan att ye sordurdum ben ama rezalet bir firmaymis son care geri yollicam telefonu arkadasa bestbuy demis gondersin faturasi le geri aliriz ya da burdaki bestbuya bi sorucam once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 sonunda actirdim lanet tlf yi yalnız ne kadıkoy ne de dogubank care olamadi derdime bjk sinanpasada kendi halinde bir dukkan hem en kısa surede hem de en ucuz sekilde halletti simlock dalgasini burdan serdara bir kez daha tesekkur ediyor kadıkoy ve eminonundeki kekolara kafam girsin diyor saygılar sunuyorum efem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar