BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Arkadaşlar vakti zamanında şöylece bir konu açılmış ama yeterli olmamaış... şimdi internette aratıyorum bu Dilbert'ın kaç sezondur oynadığını, bölümlerinin konuları hakkında yorumlarını ama bulamıyorum Amazonda dvdsini buldum ama henüz almayı düşünmüyorum mümkünse dc++ veya kazaadan yavaş yavaş toplayayım istiyorum şimdiii; 1- Dilbert bölümlerinin sıralaması hakkında bilgisi olan 2- Elinde Dilbert bölümü olan (divx mpeg vs) 3- yada vakti zamanında bir şekilde eline Dilbert dvd si geçmiş olanlar benimle bir bağlantı kurun bu efsaneyi yeniden yaşayalım... bu arada İstanbul'da Dilbert desenli gravat, kahve kupası vs satan yer biliyor musunuz?[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 29 Ağustos 2004 16:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Buyur bolumleri hakkinda her sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 söylemeden geçemicem. dilbert..... bayılıyorum :)[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 İldenizism inancında kutsal sayılan varlıklara ekleme; Hellhound[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bu kadar güzel bir yapım neden sadece 30 bölüm gider yaa :( haksızlık bu![signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar