TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Cobra diyince bir anda icim ısınıyor :) küçükken 10-11 yaş arası tapradım herife karizması pro içişi kolundakki silah falan ve nükemmel atmosveri ile eşsiz bir japon klasiği daha nediyim Cobra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ehue show tv deydi hatırlıyorum sabahları, süper diziydi. kazaada falan bulamamıştım zamanında, orjinal ismi Cobra diildi galiba onu o yüzden bulamamıştım :-P[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 kadıköyde hem ansalon da hemi de tılsımda mevcut. ansalonda movie, tılsımda hem movie hem de seriler vardır diye tahmin ediyorum. ama ansalonda renkli fotokopi kapaklı falan veriyolar :)[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Kıristal adamla kapıştığı bölüm varmı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 hmm o kristal adama hatta enerji silahları etki etmiyordu, cobra revolver tarzı bi tabancayla vuruyodu adamı ortasından dimi :D[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: TheSilver, 30 April 2003 08:55 tarihinde demiş ki: Kıristal adamla kapıştığı bölüm varmı ?? e al bütün seriyi izle işte...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 İnanmıyorum ya bu gün benim için gerçeken tapılası bir gün... Türkiyede Cobra fanatiği olduğunu zannetmiyodum... Çok sevindim :) Zamanında Showtvde yayınlanan, Yüksek derecede şiddet içerdiği halde bizim türk kültürü (çizgi filim ise çocug içindir lan)sayesinde Çocuk kuşağında yayınlanan, kolun giysi içine çekilerek ve kol yerine fülüt koyularak ilgi ile seyredilesi varlık...:D[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 tam adı: Space Adventure Cobra nette böyle aratınca bi sürü sayfası çıktı :D[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 cobra bana hep arnold sapsupzanager ın fılmını hatırlatırdı gercege cagrı mı neydı krıstal dedıgınız adam kafasının ustunde 3 tane donen kureyle dolasan adam mı hanı adama ates fılan edılınce laserlerı yansıtıyordu adama bırsey olmuyor du...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 İzlerken çok küçüktüm ama içi dışı bir gönlü hoş bir abimizdi icabında :) adamlar ateş ediyordu hiçbirşey olmuydu herife sırıtıp kolundaki orak gibi şeyle deşi veriyordu fukaraları dışı kirstalden yada camdandı içinde sarı iskeleti gözüken robot gibi birşeydi bende Cobranın playstationda çizğiromanı var evet yanlış okmadınız ps1 de daha bu gün aldım ben oyun diye aldım bayağı anmasyonlu çizgi roman çıktı ama daha tam bakmadım vakit bulduğumda adam gibi bakıcam tek sorunum japonca :( [Bu mesaj TheSilver tarafından 01 May 2003 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Oha hadi be... Tam adı ne cd/çizgiromanın... bir arayayım[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Cobra diye yazıyor üstünde admım cobranın klas bir resmi var ha birde izledim içinde kıristal adamla kapıştığı bölüm var :)) ağlayın hatta dahada uzuyor ama orlara daha bakmadım :lol: asla izleyemeyeceksiniz hespi benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Benide şaşırttı bu kadar Cobra fanatiğinin olması. En favorilerimden biridir Cobra.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Beni şaşırtmadı ha başka bir forumda olsa şaşırırdım ama bu forumda frp ve anime bilen adamlar bayağı çoğunlukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 şaşırtmadı dedim ama burdada fazla cobra seven adam yok heralde hep o gerizkalı kanallar yüzündan salak şeyler yayınlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar