arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Belirtmek isterim ki filmle ilgili bir başka konu daha vardı diye hatırlıyorum ancak maalesef bulamadım.Eğer bulabilen olursa oradan devam edelim.Bugün saat 21:00'de CNBC-e'de. Karamsar havaya sahip, herşeyi tadında olan güzel bir filmdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 konusunu gerçek hayatla hiç bağdaştıramamıştım ben izlediimde tam olarak hatırlamıyorum ama saçma gelmişti..karamsar olduğu da doğru :([signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 başroldeki kadın oyuncu Guguk Kuşu'nun oscarlı hasta bakıcısı. bugünkü Simpsons'ın bölümünde de bayağı gönderme vardı o kadına :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 yahu çatı diye bir kitap serisi vardı sanki. 14-15 yaşlarında okumuştum heralde. bu film ondan mı uyarlanmış? bazı tutan yerler var sanki, anımsadığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 evet, film kitaptan uyarlama.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar