SwZ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Birkaç aylığına Türkiyeden ayrıldım daha yeni geldi cnbc-e nin bütün progralar değişmiş ne ouyo bunara yaaa istediğim hiçbirşeyi izeyemiyorum. cnbc-e demi bozulmaya başladı??[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yaz mevsimindeyiz.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
ermynorac Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Cnbc-e diyince yazmadan edemedim. Bu sene Alias(Kod Adı)'yı aptal KanalD'nin elinden kurtarsada keşke yayınlasalar. Başka hiç bir şey yayınlamasada olur onun dışında :)
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 alias'ı orjinal olarak cine5 weriyodu zaten eskiden.. ayrıca kanal d napmış ki diziye aptal oldu bi anda hey allahım. her kanal keşki kaliteli diziler yayınlasa "konuşan maymun, uçan cin, büyü yapan çocuk" dizileri yerine hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: bLaQ, 28 Ağustos 2004 16:47 tarihinde demiş ki: alias'ı orjinal olarak cine5 weriyodu zaten eskiden.. ayrıca kanal d napmış ki diziye aptal oldu bi anda hey allahım. her kanal keşki kaliteli diziler yayınlasa "konuşan maymun, uçan cin, büyü yapan çocuk" dizileri yerine hehe doğru söze ne denir..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: bLaQ, 28 Ağustos 2004 16:47 tarihinde demiş ki: alias'ı orjinal olarak cine5 weriyodu zaten eskiden.. ayrıca kanal d napmış ki diziye aptal oldu bi anda hey allahım. her kanal keşki kaliteli diziler yayınlasa "konuşan maymun, uçan cin, büyü yapan çocuk" dizileri yerine hehe +7532, bu büyü kervanı nerden çıktı anlamdım, umarım zamnla geçer.. saygılarımla...[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 harry potter furyasının yan sanayii olan bu tür diziler şahsi fikrime dayanarak potter kitapları ve filmleri bitene kadar olacak.[signature][hline]sonunda yeniledim.
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ben As If i geri istiyorum veyahut Tucker.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: bLaQ, 28 Ağustos 2004 16:47 tarihinde demiş ki: alias'ı orjinal olarak cine5 weriyodu zaten eskiden.. ayrıca kanal d napmış ki diziye aptal oldu bi anda hey allahım. +1 Ben sadece "dublaj olmasııın!" diye bağırıyorum. Bu arada deli gibi reklam veriyormuş Kanal D diyorlar?[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you When you think everything's okay and everything's going right [Bu mesaj Eraq tarafından 29 Ağustos 2004 00:28 tarihinde değiştirilmiştir]
pan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 evet kanald abartıyo cidden reklam konusunu..[signature][hline]wtf?
Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 e o nedenle kanal d gibi kanalların elinden kurtarılmasını istiyor ya arkadaşlar..yoksa tabi her kanal yayınlasa keşke cnbc-e kalitesinde diziler ama olmuyo işte içine ediyolar..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Tucker'ın devamı çekilmedi mi? Geçen Seth Green'in resmini görünce hatırladım o diziyi. Ne oldu ona? Vermeyi kesti cnbc-e (dergiye mesaj atalım soralım :D)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Angelofdeath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 haklısın özelikle yeni sezonda süper şeyler koymuşlar rating-reklam olayını bu sefer abartırlar [Bu mesaj Angelofdeath tarafından 29 Ağustos 2004 15:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 o biraz zor boccob cnbc-e rating kitlesi farklı.
Öne çıkan mesajlar