Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cnbc-E ye Ne Oldu???

SwZ

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Birkaç aylığına Türkiyeden ayrıldım daha yeni geldi cnbc-e nin bütün progralar değişmiş ne ouyo bunara yaaa istediğim hiçbirşeyi izeyemiyorum. cnbc-e demi bozulmaya başladı??[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
alias'ı orjinal olarak cine5 weriyodu zaten eskiden.. ayrıca kanal d napmış ki diziye aptal oldu bi anda hey allahım. her kanal keşki kaliteli diziler yayınlasa "konuşan maymun, uçan cin, büyü yapan çocuk" dizileri yerine hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
said:
bLaQ, 28 Ağustos 2004 16:47 tarihinde demiş ki:
alias'ı orjinal olarak cine5 weriyodu zaten eskiden.. ayrıca kanal d napmış ki diziye aptal oldu bi anda hey allahım. her kanal keşki kaliteli diziler yayınlasa "konuşan maymun, uçan cin, büyü yapan çocuk" dizileri yerine hehe

doğru söze ne denir..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
said:
alias'ı orjinal olarak cine5 weriyodu zaten eskiden.. ayrıca kanal d napmış ki diziye aptal oldu bi anda hey allahım. her kanal keşki kaliteli diziler yayınlasa "konuşan maymun, uçan cin, büyü yapan çocuk" dizileri yerine hehe

+7532, bu büyü kervanı nerden çıktı anlamdım, umarım zamnla geçer..

saygılarımla...[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
Mesaj tarihi:
said:
alias'ı orjinal olarak cine5 weriyodu zaten eskiden.. ayrıca kanal d napmış ki diziye aptal oldu bi anda hey allahım.

+1

Ben sadece "dublaj olmasııın!" diye bağırıyorum.
Bu arada deli gibi reklam veriyormuş Kanal D diyorlar?[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you
When you think everything's okay and everything's going right

[Bu mesaj Eraq tarafından 29 Ağustos 2004 00:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
e o nedenle kanal d gibi kanalların elinden kurtarılmasını istiyor ya arkadaşlar..yoksa tabi her kanal yayınlasa keşke cnbc-e kalitesinde diziler ama olmuyo işte içine ediyolar..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
Tucker'ın devamı çekilmedi mi? Geçen Seth Green'in resmini görünce hatırladım o diziyi. Ne oldu ona? Vermeyi kesti cnbc-e (dergiye mesaj atalım soralım :D)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
  • Yeni Oluştur...