SwZ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Birkaç aylığına Türkiyeden ayrıldım daha yeni geldi cnbc-e nin bütün progralar değişmiş ne ouyo bunara yaaa istediğim hiçbirşeyi izeyemiyorum. cnbc-e demi bozulmaya başladı??[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yaz mevsimindeyiz.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Cnbc-e diyince yazmadan edemedim. Bu sene Alias(Kod Adı)'yı aptal KanalD'nin elinden kurtarsada keşke yayınlasalar. Başka hiç bir şey yayınlamasada olur onun dışında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 alias'ı orjinal olarak cine5 weriyodu zaten eskiden.. ayrıca kanal d napmış ki diziye aptal oldu bi anda hey allahım. her kanal keşki kaliteli diziler yayınlasa "konuşan maymun, uçan cin, büyü yapan çocuk" dizileri yerine hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: bLaQ, 28 Ağustos 2004 16:47 tarihinde demiş ki: alias'ı orjinal olarak cine5 weriyodu zaten eskiden.. ayrıca kanal d napmış ki diziye aptal oldu bi anda hey allahım. her kanal keşki kaliteli diziler yayınlasa "konuşan maymun, uçan cin, büyü yapan çocuk" dizileri yerine hehe doğru söze ne denir..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: bLaQ, 28 Ağustos 2004 16:47 tarihinde demiş ki: alias'ı orjinal olarak cine5 weriyodu zaten eskiden.. ayrıca kanal d napmış ki diziye aptal oldu bi anda hey allahım. her kanal keşki kaliteli diziler yayınlasa "konuşan maymun, uçan cin, büyü yapan çocuk" dizileri yerine hehe +7532, bu büyü kervanı nerden çıktı anlamdım, umarım zamnla geçer.. saygılarımla...[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 harry potter furyasının yan sanayii olan bu tür diziler şahsi fikrime dayanarak potter kitapları ve filmleri bitene kadar olacak.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ben As If i geri istiyorum veyahut Tucker.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: bLaQ, 28 Ağustos 2004 16:47 tarihinde demiş ki: alias'ı orjinal olarak cine5 weriyodu zaten eskiden.. ayrıca kanal d napmış ki diziye aptal oldu bi anda hey allahım. +1 Ben sadece "dublaj olmasııın!" diye bağırıyorum. Bu arada deli gibi reklam veriyormuş Kanal D diyorlar?[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you When you think everything's okay and everything's going right [Bu mesaj Eraq tarafından 29 Ağustos 2004 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 evet kanald abartıyo cidden reklam konusunu..[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 e o nedenle kanal d gibi kanalların elinden kurtarılmasını istiyor ya arkadaşlar..yoksa tabi her kanal yayınlasa keşke cnbc-e kalitesinde diziler ama olmuyo işte içine ediyolar..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Tucker'ın devamı çekilmedi mi? Geçen Seth Green'in resmini görünce hatırladım o diziyi. Ne oldu ona? Vermeyi kesti cnbc-e (dergiye mesaj atalım soralım :D)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 haklısın özelikle yeni sezonda süper şeyler koymuşlar rating-reklam olayını bu sefer abartırlar [Bu mesaj Angelofdeath tarafından 29 Ağustos 2004 15:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 o biraz zor boccob cnbc-e rating kitlesi farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar