mechul1 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Evet biliyorum, bununla ilgili konular var ama hepsi benim Internet türkcemi astigi icin hic birini anlamiyorum eger biri bana benim anlayabilcegim sekilde sorunumu aciklar ve cözmeme yardimci olursa cok memnun olucam. bi senedir yaklasik utorrent kullaniyorum ve bugüne kadar hic sorun yokken yeni sürümünü indirdigimde birden bire hic birsey indirememeye basladim. Sorunun "Esdegisim"ine ve "Yerel Es Bulma"ya izin verilmemesinden kaynaklandigini düsünüyorum ki sanirim dogru bu. Fakat ne yapmam gerektigini bilmiyorum, buna izin vermeyen ne? Izin vermesini nasil saglicam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 port açtın mı bi de anti-virus firewall tarzı programlara da bak exclusiona ekle. çeşitli trackerlardan torrentler dene vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mechul1 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mechul1 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 port actim evet portta sorun yok dio. firewall ve anti virüs tarafindanda sorun yok. antivrüsü fln ne varsa devredisi yapip ta denedim ama 1.2 nin üstüne cikmiyo hiz daha bi hafta önce gayet hizli indiriodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 eski versiyonu denesene tekrardan , bu yeni versiyona has bir bug muş sanırım ,sende sorun olmayabilir anlaycagın. Ayrıca Bilgisayarcılıkta temel kural bir şey duzgun calısıyorsa sakın update yapmaya kalkma. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 evet abi düzgün çalışıyorsa bırak kalsın öyle :D ama illa update istiyo bi zaman Bu arada ben de en son versiyonunu kullanıyorum utorrentin ama hiçbir sorun yok, sömürüyorum.Sen farklı trackerların torrentlerini de dene bakalım bi de bak acaba hızın limitlenmiş mi yanlışlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 ben de yeni versiyona güncelledim. hiç bir sorun yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mechul1 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 bencede artik dogru düzgün calisan bir seyi update`lemicem. antivirüsü kaldirip torrent i tekrar yükleyip denedim sorun cikmadi. Bende dizilerimden vazgecemedigim ve sorunun ne oldugunu tam olarak anlayamadigim icin panda dan vazgecip baska bi antivirüs kullanmaya basladim. zaten panadan kurtulmak icin bahane ariyodum cikmis oldu :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar