Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Corbantiiisssshhhhhhh

Hergonan

Öne çıkan mesajlar

Corbantiste oynayan varsa buraya yazsın toplanalım "gruup mişıın" olayına girelim exp para kazanalım babz ve kenkz amcaların dediği gibi GRAL olalım roflmao :-)

hehehe yok hiçbiri değil, biraz kendi dilimden anlayan insan istiyorum, bab & kenk olmasın tabi, roleplayer tercihimdir :)

NOT: ahaa, unutmuşum swgda babz kenkz olmaz, isteyen mesaj yazsın yani :) :-)

[Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 21 Ağustos 2004 21:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Vr bir tane gordum ben. Almanyadan bir turk var rebel. Birde sen oldunuz iki. Hadi bakalim hayirlisi.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect-SL-WS -Carbineer/BH(devam)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BoaCh, 28 Ağustos 2004 04:57 tarihinde demiş ki:
manyakmısınız eclipse dururken ne adamlarsınız ya :)

Sanane kardesim kimin hangi serverda oynadigindan. Ettigin lafa bak.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect-SL-WS -BH-Carbineer/Rifleman(devam)
Sosyal ağlarda paylaş

corbantis en iyisi be hem infinityde hem eclipsede oynadim hemde eclipse de 3 infinity de en az 1.5 ay oynadim bence simdiye kadar oynadığım en rahat server corbantis kullandığımız kelimelere ve kurduğumuz cümlelere dikkat edelim lütfen. manyak mısın eclipse de oynasana ne demektir ya?
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca konuya geri dönelim birkaç gün önce öğrendiğime göre Yakınşehir sakinlarinden bazıları rebelmis. ama şu anda herkes harıl harıl badge topladığı için ne kadar vakit ayırabilirler bilemiyorum. şehrimize bir uğra istersen dantooine imperial outposta 900m uzaklikta haritada da gösterilior istersen shuttleport hizmetimiz de var.
Sosyal ağlarda paylaş

Rebel olan arkadaşlarin hepsi Imperial e dönüceklerdir. Rebel olanlarin tek amaclari daha fazla badge toplayabilmektir. Corvettin diger 3 lü badge i gibi veya Rebel theme parki gibi.[signature][hline]Darkened The Assassin - Bartz(Lineage 2)
Ufaklik The Scavenger - Bartz(Lineage 2)
KaraSakal The Dwarf - Bartz(Lineage 2)
Exodiac Screamer (Master tka,sw,brawler) (Swg Corbantis)
Jiwa Soulreaver (Padawan Jedi) (Swg Eclipse)
Deathtone (59. Level Assassin)(Knight Online)
msn: [email protected]
Life down there is just a strange illusion...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Filat Yaosa, Exodiac'ı tanıyorum hehehhe ilk gördüğüm türk oydu hun'u senden öğrendim :)
Sana da oyunda söylediğim gibi benim imparatorlukla hiçbir yakın ilişkim olamaz, rebel doğmuşum rebel öleceğim, jedi falanla işim yok hatta bounty hunter olacağım dark jedileri uzak tutmak için dünyadan.
Sosyal ağlarda paylaş

Secimler sizin tabi :) ben sadece bilmek isteyen arkadaşlara guildin var oldugunu ve cok iyi durumda oldugunu söledim heh[signature][hline]Darkened The Assassin - Bartz(Lineage 2)
Ufaklik The Scavenger - Bartz(Lineage 2)
KaraSakal The Dwarf - Bartz(Lineage 2)
Exodiac Screamer (Master tka,sw,brawler) (Swg Corbantis)
Deathtone (59. Level Assassin)(Knight Online)
msn: [email protected]
Life down there is just a strange illusion...
Sosyal ağlarda paylaş

bence bir rebel bh olamamalı bir imperialin commando olmaması veya smuggler'ın faction uyesi olamaması gibi şeyler getirilmeli bu oyuna rp açısından daha iyi olacaktır kanaatindeyim. ayrıca ben de her ne olursa olsun her durumda rebellion'u destekleyek birisiyim hiçbir şekilde imparatorun ihtirasları uğruna şiddete başvuran tiranları desteklemem mümkün olamaz... eski cumhuriyeti geri getirene kadar da bu savaş sürecektir... sonuçta kimin kazandığı da belli zaten...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse

[Bu mesaj fortinbras tarafından 28 Ağustos 2004 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...