Vicari Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 uzun zamandir takip ediyorum. kismet bugüneymis. Zaman geldi söylenmeyenleri söylemeye yapilmayanlari yapmaya tabulari yikmaya geldim. ama trollemeden kalb kirmadan usulca sakince ... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 hoşgelmişin,sefa getirmişin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Vicari said: uzun zamandir takip ediyorum. kismet bugüneymis. Zaman geldi söylenmeyenleri söylemeye yapilmayanlari yapmaya tabulari yikmaya geldim. ama trollemeden kalb kirmadan usulca sakince ... pardon? hoşgeldinn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 selam http://www.youtube.com/watch?v=kl8mpAvTm_Y zamanı geldi diyince.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Moloko Rusya'da bir sütlü krema markasıdır. Çok tatlı lezzetlidir. Bir diğer deyişle "zgoşenka" Ve "maloko" dıye okunur. Teşekkürler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicari Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 zaman thermodynamik dir bir bakima Entropi dir ve geri dönüsü yoktur. PS. post kasmayin benim topigim cünkü bu. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 post kasalım... hoşgeldin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 entropi'nin allah belasını versin. hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 hoşgeldin.. 2011 sana ve ailene huzur ve mutluluk da getirsin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Hosgeldin genç.içelim güzelleşelim :)-D(dünün etkisi var hala) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicari Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ehunekel said: hoşgeldin.. 2011 sana ve ailene huzur ve mutluluk da getirsin. eyvallah sagol. Loli-pop said: post kasalım... hoşgeldin... sen hep buraya yaziyorsun dikkat ettim. yapma bunu. gözüm üstünde. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 hani nerde baloncuk? geç girdin yeni gelenler bölümüne sanıyom.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.