gleominas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Saolasın :) Ya pc ye format attığım sıra gitti vent bilgileri. Almaya fırsatım olmadı bidaha. Accountu sattım zaten yeni hesap açtım dün. Goblin shaman rerolledim :) Real id den de konuşuruz ekle sen beni özel mesajla atarım real id mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleominas Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 gleominas said: Oyuncu ihtiyaçlarımız güncellenmiştir. Alımlar için www.obscene-guild.com adresine giriniz. up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleominas Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Son kill imizden sonra yaşadığımız sorunlardan dolayı bu kill oldukça gecikmeli oldu. Emeği geçenlere teşekkürler. Normal mode progressBlackwing Descent: (6/6) MagmawOmnitron Defense SystemMaloriakAtramedesChimaeronNefarianThrone of the Four Winds: (2/2)Conclave of WindAl'akirBastion of Twilight: (4/4)Halfus WyrmbreakerValiona and TheralionTwilight Ascendants – Twilight's HammerCho'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleominas Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Hard modelara başladık. Halfus hc down 1/13 Hard mode progress Blackwing Descent: (0/6) Magmaw Omnitron Defense System Maloriak Atramedes Chimaeron Nefarian Throne of the Four Winds: (0/2) Conclave of Wind Al'akir Bastion of Twilight: (1/5) Halfus Wyrmbreaker Valiona and Theralion Twilight Ascendants – Twilight's Hammer Cho'gall Sinestra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 gleominas said: Herhangi bir oyuncumuzla ilgili bir şikayetiniz var ise bunu officerlarımıza bildirirseniz daha mutlu oluruz. Bu şekilde forum ortamlarında çamur atmak yerine officerlarımıza gelseniz emin olun sorun neyse(ya da var ise) çözülürdü. Saygılarımla ben senden şikayetçiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleominas Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Marv said: gleominas said: Herhangi bir oyuncumuzla ilgili bir şikayetiniz var ise bunu officerlarımıza bildirirseniz daha mutlu oluruz. Bu şekilde forum ortamlarında çamur atmak yerine officerlarımıza gelseniz emin olun sorun neyse(ya da var ise) çözülürdü. Saygılarımla ben senden şikayetçiyim. Senin şikayetin sayılmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 peki. :P tebrikler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleominas Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 /gdisband Konu silinebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar