-007- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 yildirimokur said: İnsanlar ikiye ayrılır tek nefeste okuyanlar ve tek nefeste okuyamayanlar. Buna göre cennete ve cehenneme gidilir. Cehennemde hızlandırılmış tek nefeste Fatiha kursu görülür ve çıkılır. ateizmin el kitabında mı yazıyo Loxias said: -kanıtı kuran kanıtı demedim açıklaması dedim. xunn said: Allah yine geldi deli. kes şizoid
Pickles Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 kafirleri nasılsa yakın zamanda tek tek indireceğiz aşağı
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 -007- said: xunn said: Allah yine geldi deli. kes şizoid OO MANYAK LAF MANYAK LAF..
balon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 yeni mi anlıyosun tunca, olsun sıfırlandın.
siddharta Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 olitere said: resimlere baya güldüm de taraflı iddialarda birininkine tavır alıp ahahahaha diye gülünce karşı taraf güçlenmiş olmuyor ,ilkokulda kaldı o taktik iyi de güzelim ben burada tartışmaya taraf olmuyorum ki, bana komik gelen bir şeye gülüyorum sadece nedir bu agresiflik yani.
Öne çıkan mesajlar