Joker Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 beyler ben ingilizce kursuna gitmeyi planlıyorum. hafta içi 8'den sonra hafta sonu herhangi saatte boşum. hafta içi mecdiyeköy haftasonu kadıköy civarlarında kurs bakıyorum. sitelere baktığımda fiyat göremedim pek. hem önerebileceğiniz hemde fiyatlar hakkında bilgi isticektim. upperint / advance civarı bişeyim kanımca. 1 yıla yakın ingilterede dil kursuna gittim. ingilizcemin çok iyi olmasını hedefliyorum. sonra ver elini japonca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 uygun fiyata garantili ingilizce dersi verilir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 amirkan kültürün fiyatları 2500 felandı heralde.en uygunu o yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 aylık mı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 yıllık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar