Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Cisco linksys wireless routerim var evde ve uydunet kullanicisiyim. simdi baglantiyi wireless yapmak icin bu routeri kullaniyorum ama wired olunca baglanirken wireless da local only diyor yani yerel baglanti var internete ulasamiyorum. zyxel router da aldim onu hic zaten bagalayamadim internete cok karmasik bi setupi var. eskiden bu cisco ile gayet rahat baglaniyordu. fisleri vesaire cekip 10 saniye bekledim her isi yaptim gene baglantida sorun gostermiyor su an ama local sadece internete ulasamiyorum sorun nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 valla bu kadar bilgiyle bişi söylemek zor, nat kapalıdır diye bi tahmin yapabilirim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 linksys in menusu kari$ik geliyosa birak abi interneti =P benim evdeki setup da uydunet modem + linksys router, eger ip almami$sa router, sadece networke ula$man normal. bir de uydunet modemle, router kablolamasini dogru yaptin mi? yanli$ portlara takmi$ olmayasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 hallettim simdi linksys cisco yu arayarak adam channellari degistirdi wireless in halloldu kanallar cakisiyormus. linksys in arayuzunu cozdum, sorun zyxel deydi onu cozemedim hala ama linksys calistina gore ona ihtiyacim kalmadi zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 modemin elektrik kablosu takili mi? asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 hahaha Modeminizi kapatın, 10 sn bekleyin ve tekrar açın. :D Aynı şeyi diyecektim ben de. Arada Cisco IOS ip dağıtırken default router gönderimi yapmayı unutuyor. (nadir de olsa oluyor bu sorun) Sorunu statik ip ve gateway girişi yaparak da çözebilirdin. Ama daha kalıcı halletmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 dunden beri ugrasiyorum. aslinda zyxel i baglamaya calistim onu hic beceremedim en son bugun ciscoyla oldu. neyse wireless sorunumu hallettim simdilik. herkese tesekkurler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar