Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hediye sorunsalı..

Meov

Öne çıkan mesajlar

aslında işini son güne bırakmasan google voice ile entegre, arduino da içeren bi ouija board yapabilirdin bak..

önceden tanımlı sorularda doğru yanıtları verirdi.

misal; hamdi.. senin rival'ın.. tamam kabul ediyorum hamdi adında birisi sana rakip olamaz ama diyelim ki hamdi senin rakibin..

hamdi ile ilgili sorular geldiğinde kötü yanıtlar verecek ouija board.
"hamdi nası bi insan?" içerikli sorulara "gay, topoş, homo vs." gibi cevaplar verecek.

meov ile ilgili sorularda ise "çok kral adam, süper insan, yes we can" falan diyecek..
konsepti anlamışsındır işte. daha isabetli sorular ve yanıtlar üzerinde çalışılabilinir.

elbette korkudan altına da yapmasına sebep olabilir böle bi sistem. ama denemekte fayda var.

ouija board şöle bişiydi

fistan'ın gösterdiği güzel bu arada.. al git
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

aslında işini son güne bırakmasan google voice ile entegre, arduino da içeren bi ouija board yapabilirdin bak..

önceden tanımlı sorularda doğru yanıtları verirdi.

misal; hamdi.. senin rival'ın.. tamam kabul ediyorum hamdi adında birisi sana rakip olamaz ama diyelim ki hamdi senin rakibin..

hamdi ile ilgili sorular geldiğinde kötü yanıtlar verecek ouija board.
"hamdi nası bi insan?" içerikli sorulara "gay, topoş, homo vs." gibi cevaplar verecek.

meov ile ilgili sorularda ise "çok kral adam, süper insan, yes we can" falan diyecek..
konsepti anlamışsındır işte. daha isabetli sorular ve yanıtlar üzerinde çalışılabilinir.

elbette korkudan altına da yapmasına sebep olabilir böle bi sistem. ama denemekte fayda var.

ouija board şöle bişiydi

fistan'ın gösterdiği güzel bu arada.. al git

tövbe estağfurullah abi o ne bende korkarım ondan ki ^^

ama sistem güzelmiş ben bunu başka bir yerde kullanırım bak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...