Meov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sucukekmek Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ilk önce hayallerini çal, sonra geri ver. En mantıklısı.. Bir insana umut aşılamak verilebicek en güzel hediye.. Aş(k)ıla onu... Kek yap, beraber yiyin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 mezar taşı yaptırt.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sucukekmek Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 dasaa +1 güzel fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Valla kendin bişiler yapmayı deneyeblirsin. Dekoratif, seni hatırlatacak bişiler. İkiniz için de anlamlı olabilecek bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 abi bana ikiniz için anlamlı bişiler söyler misiniz? artık kim böle anlamlı bişiler verdiyse yok çok merak ediyorum nedir bu anlamlı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 dasaa hiç kız arkadaşın oldu mu? Meraktan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 soruya soruyla cevap verme hedesi e haliyle.. ama bu anlamlı şeyler nedir abi.. adamın kız arkadaşı değil galiba bu henüz. potansiyel var. anlamlı bişi.. nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 adam biraz haklı abi eğer sevgili olup da ortak bişey yaşamadıysan ikiniz için de anlamlı bişey bulmak zor keza burda daha açıklanmamış bir sevgi var varsayım doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 "Anlamlı" bişi için illa ilişki içinde olmana gerek yok ki. Başınızdan geçmiş hoş bi olay, bir söz, ne bilim bir film. Basit sıradan şeyler bile ortada bir aşk varsa "anlamlı" birşeylere dönüşebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 adam demiş ki said: Yani hep söz konusudur böyle şeyler, biz ne sevdiğini nerden bilelim vs diyebilirsiniz ama inanın bende sizden biraz fazlasını biliyorum. anlamlı bişi.. parke taşı! beraber üstünde yürümüştük! söktüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 işte ilişki ne kadar ilerlemişse beraber geçirilen vakit o kadar fazla olur ve dolayısıyla iki kişiye anlamlı gelen bir olaya maruz kalma ihtimali o kadar fazla olur dolayısıyla var sayım çok yanlış değil sistematik ilerliyorum, aksiyom, lemma, teorem, kanıt, sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 http://images1.memegenerator.net/ImageMacro/3986488/I-GET-PAID-TO-DO-MATH-FUCK-YEA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Bir süredir görüştüğüm demiş o bakımdan şeyediyorum. İllaki olmuştur birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 (tu)(tu) Flameoffear said: "Anlamlı" bişi için illa ilişki içinde olmana gerek yok ki. Başınızdan geçmiş hoş bi olay, bir söz, ne bilim bir film. Basit sıradan şeyler bile ortada bir aşk varsa "anlamlı" birşeylere dönüşebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 olayda var sözde var ama kafam karıştı bu kadar şeyde kontör alayım ben kıza ya ühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 nahuahuahuahuahau nası güleceğimi şaşırdım kontör ne be olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Hacı sen dediğim yap bak. İşe yaramazsa biz burdayız küfür kotamız boş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 tamam tamam yemekhaneden yemek fişi alacam buldum. kafa kalmadı düşün düşün yarın çıkıp bakayım bir şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 maket araba yaparsan içine bişeyler koyabilirsin ne koyabilirsin bilemedim ama enteresan ve küçük bişeyler görürsen aklında bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 benzini koy sen.. kıymete geçer çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 http://www.mudo.com.tr/store/productdetail.aspx?language=tr&productId=9351&stockId=14007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 aslında işini son güne bırakmasan google voice ile entegre, arduino da içeren bi ouija board yapabilirdin bak.. önceden tanımlı sorularda doğru yanıtları verirdi. misal; hamdi.. senin rival'ın.. tamam kabul ediyorum hamdi adında birisi sana rakip olamaz ama diyelim ki hamdi senin rakibin.. hamdi ile ilgili sorular geldiğinde kötü yanıtlar verecek ouija board. "hamdi nası bi insan?" içerikli sorulara "gay, topoş, homo vs." gibi cevaplar verecek. meov ile ilgili sorularda ise "çok kral adam, süper insan, yes we can" falan diyecek.. konsepti anlamışsındır işte. daha isabetli sorular ve yanıtlar üzerinde çalışılabilinir. elbette korkudan altına da yapmasına sebep olabilir böle bi sistem. ama denemekte fayda var. ouija board şöle bişiydi fistan'ın gösterdiği güzel bu arada.. al git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 /like Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 dasaaa said: aslında işini son güne bırakmasan google voice ile entegre, arduino da içeren bi ouija board yapabilirdin bak.. önceden tanımlı sorularda doğru yanıtları verirdi. misal; hamdi.. senin rival'ın.. tamam kabul ediyorum hamdi adında birisi sana rakip olamaz ama diyelim ki hamdi senin rakibin.. hamdi ile ilgili sorular geldiğinde kötü yanıtlar verecek ouija board. "hamdi nası bi insan?" içerikli sorulara "gay, topoş, homo vs." gibi cevaplar verecek. meov ile ilgili sorularda ise "çok kral adam, süper insan, yes we can" falan diyecek.. konsepti anlamışsındır işte. daha isabetli sorular ve yanıtlar üzerinde çalışılabilinir. elbette korkudan altına da yapmasına sebep olabilir böle bi sistem. ama denemekte fayda var. ouija board şöle bişiydi fistan'ın gösterdiği güzel bu arada.. al git tövbe estağfurullah abi o ne bende korkarım ondan ki ^^ ama sistem güzelmiş ben bunu başka bir yerde kullanırım bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar