Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hediye sorunsalı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
soruya soruyla cevap verme hedesi
e haliyle..

ama bu anlamlı şeyler nedir abi.. adamın kız arkadaşı değil galiba bu henüz. potansiyel var.

anlamlı bişi.. nedir?
Mesaj tarihi:
adam biraz haklı abi eğer sevgili olup da ortak bişey yaşamadıysan ikiniz için de anlamlı bişey bulmak zor keza burda daha açıklanmamış bir sevgi var varsayım doğru
Mesaj tarihi:
"Anlamlı" bişi için illa ilişki içinde olmana gerek yok ki.

Başınızdan geçmiş hoş bi olay, bir söz, ne bilim bir film. Basit sıradan şeyler bile ortada bir aşk varsa "anlamlı" birşeylere dönüşebilir.
Mesaj tarihi:
adam demiş ki
said:
Yani hep söz konusudur böyle şeyler, biz ne sevdiğini nerden bilelim vs diyebilirsiniz ama inanın bende sizden biraz fazlasını biliyorum.

anlamlı bişi..

parke taşı!

beraber üstünde yürümüştük! söktüm
Mesaj tarihi:
işte ilişki ne kadar ilerlemişse beraber geçirilen vakit o kadar fazla olur ve dolayısıyla iki kişiye anlamlı gelen bir olaya maruz kalma ihtimali o kadar fazla olur

dolayısıyla var sayım çok yanlış değil

sistematik ilerliyorum, aksiyom, lemma, teorem, kanıt, sonuç
Mesaj tarihi:
(tu)(tu)
Flameoffear said:

"Anlamlı" bişi için illa ilişki içinde olmana gerek yok ki.

Başınızdan geçmiş hoş bi olay, bir söz, ne bilim bir film. Basit sıradan şeyler bile ortada bir aşk varsa "anlamlı" birşeylere dönüşebilir.
Mesaj tarihi:

aslında işini son güne bırakmasan google voice ile entegre, arduino da içeren bi ouija board yapabilirdin bak..

önceden tanımlı sorularda doğru yanıtları verirdi.

misal; hamdi.. senin rival'ın.. tamam kabul ediyorum hamdi adında birisi sana rakip olamaz ama diyelim ki hamdi senin rakibin..

hamdi ile ilgili sorular geldiğinde kötü yanıtlar verecek ouija board.
"hamdi nası bi insan?" içerikli sorulara "gay, topoş, homo vs." gibi cevaplar verecek.

meov ile ilgili sorularda ise "çok kral adam, süper insan, yes we can" falan diyecek..
konsepti anlamışsındır işte. daha isabetli sorular ve yanıtlar üzerinde çalışılabilinir.

elbette korkudan altına da yapmasına sebep olabilir böle bi sistem. ama denemekte fayda var.

ouija board şöle bişiydi

fistan'ın gösterdiği güzel bu arada.. al git
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

aslında işini son güne bırakmasan google voice ile entegre, arduino da içeren bi ouija board yapabilirdin bak..

önceden tanımlı sorularda doğru yanıtları verirdi.

misal; hamdi.. senin rival'ın.. tamam kabul ediyorum hamdi adında birisi sana rakip olamaz ama diyelim ki hamdi senin rakibin..

hamdi ile ilgili sorular geldiğinde kötü yanıtlar verecek ouija board.
"hamdi nası bi insan?" içerikli sorulara "gay, topoş, homo vs." gibi cevaplar verecek.

meov ile ilgili sorularda ise "çok kral adam, süper insan, yes we can" falan diyecek..
konsepti anlamışsındır işte. daha isabetli sorular ve yanıtlar üzerinde çalışılabilinir.

elbette korkudan altına da yapmasına sebep olabilir böle bi sistem. ama denemekte fayda var.

ouija board şöle bişiydi

fistan'ın gösterdiği güzel bu arada.. al git

tövbe estağfurullah abi o ne bende korkarım ondan ki ^^

ama sistem güzelmiş ben bunu başka bir yerde kullanırım bak
  • Yeni Oluştur...