Biotar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Hatunun birisi yazmış, çok acayipmiş, sizinle de paylaşayım. şimdi sen gidince ne yalan söyleyim ben de sana ana avrat gittim ne orospuluğun kaldı ne de altına yatmadığın tek bir erkek bir de güzel anlattım nasıl tuttuğumu memelerini nerelerinden öptüğümü şimdi sen gidince erkeğiz ya oturup anlattım seni sık sık nasıl dürttüğümü nerelerine dokunduğumu senle nerelerde neler olduğunu sonra da susmuş gibi yaptım sonra hiç umursamamış gibi sonra o lafları eden ben değilmişim gibi seni düzen o yeni herifi bir de güzel benzettim. şimdi sen ne desen haklısın. özür dilesem eşeklik dilemesem onun bunun çocukluğu. sahi bak. sana son bir kez göstereyim mi pul kolleksyonumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 başka erkeklerle beraber olan kızdan cacık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ferrariyle 30km/h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRasmus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 sende başka erkek değil misin ? ''iguana'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar