dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 öbür dünyada o çam ağaçlarına bağlanıp yakıcaklar sizi... çam ağacı süslemek falan! böle şey yapılır mı?
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Cam agacina oturtmak da bi alternatif oalbilir dasaaa
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Saeros said: Ardeth said: oo ağır sözler dağdan neler iner hepimiz çok iyi biliyoruz çığ veya cahil kırolar
utopia Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ben yine bir şekilde evde bitki besliyordum valla der geçerim sırattan da, yılbaşı süsü asan falan var ekstradan, onlar n'apar bilemem.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 aslında yılbaşına böle kayak yaparak giriceksin allam ne muhteşem bi teknoloci
olitere Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Ardeth said: noel'i krisçiyanlar kutlar sen kurban bayramını kutluyan hatta bundan sonra kurban bayramında kurban kesmek yerine noel ağacı ve santa yakalım keselim http://farm1.static.flickr.com/208/440891699_9fe066a4ac.jpgnoel ağacı veya santa bıçaklıyalım bence
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ehaehu valla soyadım kocataş. o mahalle komple bizden alıyo adını asdgf. yalı falan vardı sahilde satma dedim sattılar.
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 dasaaa said: allam ne muhteşem bi teknoloci teknoloji abi... bide mod olucak... masallah insallah
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 türkçe o be.. ben tdk ile görüştüm türkçesi teknoloci olacak inşallah
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Estel_Anorien said: ehaehu valla soyadım kocataş. o mahalle komple bizden alıyo adını asdgf. yalı falan vardı sahilde satma dedim sattılar. ve adam moğol ızgarası çalıyo hala steinbeck piyano çalsana olum
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 dasaaa said: türkçe o be.. ben tdk ile görüştüm türkçesi teknoloci olacak inşallah masallah insallah
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 abi kök iyi güzel bişey de. bırakıp geleceğe de bakmak lazım. bu arada garbıça atıyorum artıkın.ç
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 mundar ettin mis gibi konuyu estel
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 sarıyerde parti varmış ankaradan geliyoruz 1 kamyon.
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Laorx said: sarıyerde parti varmış ankaradan geliyoruz 1 kamyon. ahdhsfdj aklımda canlandı birden
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ben çok küçüktüm.. 3-4yaşındayım falan sanırım. geyik var ya hani... yeni yıla nasıl girersen öle devam eder. işte geri sayım falan yapılırken içeri kaçıp çıkabildiğim en yüksek dolabın tepesine çıktım -ki büyük ihtimal tezgah seviyesine kadar falan çıkabilmişimdir- ve tam sayım bittiğinde atladım.. matrix olsa havada kalmaya devam edebilirdim belki. emin değilim... her neyse, tüm seneyi uçarak geçirememek oldukça kötüydü.
moncici Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 abi sen de batıl inancı yıkmak için elinden geleni yapmışsın yani. ben hiç değilse tam girerken ders falan çalışırdım.
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Estel_Anorien said: abi kök iyi güzel bişey de. bırakıp geleceğe de bakmak lazım. yok lan benim dedem einstein falan olsa ben hayatta fizik yapmazdım "dedem yapmış lan zaten yeterince ben ne yapcam" diyip bilgisayar falan oynardım ben de çocuklarım fizik yapmak zorunda kalmasın diye uğraşıyorum sırf sevdiğimden değil
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 moncici said: abi sen de batıl inancı yıkmak için elinden geleni yapmışsın yani. ben hiç değilse tam girerken ders falan çalışırdım. 3-4yaşında mı? abi o ardeth.. ben değilim.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ajhasaghakgşdh ardeth bu arada ütopçuğum konu dışındayken attığın postlar garbıça düşünce silinmiyo. anca database falan güncellenirse düşer.
zeper Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 sahiden mi..benim lise de bir arkim vardı onun da soyadı kocataştı,o da aynı şeyi söylerdi bizden alıyor bu mhalle adını diye Yalı satılır mı ya gün olur değerlenir demediler mi size,çok hata etmişiniz Estel_Anorien said: ehaehu valla soyadım kocataş. o mahalle komple bizden alıyo adını asdgf. yalı falan vardı sahilde satma dedim sattılar.
Öne çıkan mesajlar