vaperon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Teşekkürler, ayrıca tabiki polise bildirdim, parmak izi falan araması yaptılar çilingirden önce kapıda içeride. Her yer kapkara oldu... Bir polis o tozu yere düşürdü falan... Zor çıktı meret... Buldular bir iki parmak izi ama yalan olur o büyük ihtimalle. Evden hiçbirşey kaybolmadığı için pek sallayacaklarını sanmıyorum... Bir de polise güvenmiyorum... O da var.
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 belki bu küçük olay çok büyük bir olayı aydınlatacak ve sende bu olayda kilit isim olcaksın.bu olay sayesinde bir kız ile tanışacak ve beraber bu olayın dibine kadar ineceksiniz.fbi,cia in içinde bulunduğu olaylar zincirinde umarım kötü adamları durdurur ve kızı kaparsın
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 belki megan fox tadında bi kız düşürürsün
Burax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Esnaf said: belki bu küçük olay çok büyük bir olayı aydınlatacak ve sende bu olayda kilit isim olcaksın.bu olay sayesinde bir kız ile tanışacak ve beraber bu olayın dibine kadar ineceksiniz.fbi,cia in içinde bulunduğu olaylar zincirinde umarım kötü adamları durdurur ve kızı kaparsın ya da çok pis mafya olaylarının içine düşeceksin, vs vs vs
Thugsta Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 polisi aramıycaktın dostum. Burax gerekli acıklamayı yapmış.
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 adam sana iyi niyet göstermiş bişi almamış, sense onun arkasından gidip polise ispiyonluyorsun. bu savaş demektir!!
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 ha bi de alarm taktırın, işe yarıyor.
Öne çıkan mesajlar