UniRoss Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 evet açık net bi arkadaşa bu makine lazım, peşin olarak alınıcak. Satışını yapan,yurtdışından adam gibi bi fiyata falan getirebilicek varsa görüşebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Fotokritik'te sorsan daha hızlı dönüş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Valla bana yabancı bi sektör ondan burdan yazdım söylediğin siteyi dahi ilk kez duyuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yok direkt hayyam'a git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Hayyam esnafını tanımıyorsanız hayyama adım atmayın, ayakta öperler Orda bikaç esnaf var, ondalr dışında su verseler içilmez, haberiniz olsun. Fotokritik, netfotograf.com, bakın buralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 msnimde birisi var " nikon d70 + 28-200 objektif 650 tl " yazmış.İstersen konuşabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 hayyam'da tanıdık var sanırım oraya dalıcam haftaya. d70 çok farklı bi makine yine de teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar