reddiye Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Büyük bir tencere edinin öncelikle. Dere kenarı veya lavabo yanı yerler seçin bu işlemler için. Malzemeler; 1 Su Bardağı Kahve (Granül Halde Gold) 2 Su Bardağı Su (Kaynar) 4 Su Bardağı Şeker 1 Şişe Votka (750 Ml) 3 Paket Vanilya 1 bardak kahve ile 4 bardak şekeri iyice karıştırın. 2 bardak suyu bu sırada kaynatın ve şekerli kahveye dökerek iyice karıştırın. Sonra soğumaya bırakın. Koşun bakkaldan 3 paket vanilya alın. Geldiğinizde zaten soğumuş olacaktır tenceredekiler. 3 paket vanilya ve vodkayı karışıma dökün ve iyice karıştırın. Karışmamış şeker pek kalmaması lazım. Sonrasında etrafınızda müslüman varsa bir tülbent ile, yoksa ince delikli bir süzgeç ile süzerek şişeleyin. 3 hafta kadar bekletin. aceleniz yoksa 1 ay bekletmek daha güzel olacaktır. Serin(gölge) ve kuru yerde muhafaza edin. Afiyet olsun. http://img214.imageshack.us/img214/1865/s8307470.jpg http://img841.imageshack.us/img841/6954/s8307473.jpg http://img27.imageshack.us/img27/4258/s8307474.jpg http://img442.imageshack.us/img442/4247/s8307477.jpg http://img153.imageshack.us/img153/3913/s8307479.jpg http://img535.imageshack.us/img535/7194/s8307480.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Tadı nasıl sence? kaluhaya yaklaşıyomu :) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bunu not alın madem :) ceviz tatlısı diye birşey var burada. yeşil cevizle yapılır. krema muz ve 1 tane tatlı içinden cevizi blenderdan geçir bacardi ve bu likörü ekle tüm kış bunu içersin bu ceviz tatlısından bulursan zaten 11 tl ye büyük boyu satılıyor içinden 15-20 tane ceviz çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Vay güzele benziyor ekledim kenara bunu.Peki tadı nasıl denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 arkadaşım yapmıştı onda denemiştim. ben ilk kez yapıyorum. üstte yazdığım şekilde denemiştim. sek olarak da gayet güzeldir diye tahmin -ve ümit- ediyorum. bekliyorum. kız arkadaşımla beraber içeriz diye yaptım 3 hafta süresi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Tadınca görüşlerini yazsana denemek istiyorum bende çok basit işlemi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ok madem /reserved 3 weeks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 biz de babamla vişne likörü yaptık geçen ay,hatta şuan içmekteyim;) ama bu da güzele benziyor dur bir de bunu yapak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Olmadı mı hala O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 reddiye öldün mü noldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 adam son mesajını 13 gün önce atmış, bu konuyu açtıktan 18 gün sonra. eh bu konuyu da likörü yaptıktan 2 gün sonra açtı diyelim, oldu mu sana 20 gün.. 3 hafta süre vermiş, 21. gün içmiş hala haber alınamamakta. toprağı bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Reddiyenin selası okundu sanırım gidip gömelim kokmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 midem buzusuyo kahveli alkol(kahlua mahlua oergh) gorunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Öyle deme ya bi whiterussian falan hep kahve likörü sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 yapma yau? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Yönetim uyumasın reddiyenin cenazesi kalktı 40ı okundu bi RIP yada ruhune fatiha title verin adama sevap point kazanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ya ben bu başlığa daha önce de msj yazmaya çalıştım yazamadım arkadşlar likör şahane yalnız bana biraz fazla şekerli geldi gerçi benden başka herkes şekeri çok iyi dedi ama neyse efenim white russian gibi kokteyllerde kullanacaksanız gerçekten de şekeri pek düşürmeye gerek yok likör enfes extra vodka koymadan babama buzlu kahveli süt diye içirdim tatlı ve sütlü olduğu için ve süper aromasından dolayı alkol pek hissedilmiyor ama tam yerinde. demem o ki kokteyller için bu şeker oranında yapın. kullanmadan önce tekrar süzün. afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 reddiye ölmemiş yaşıyorsun o zaman hemen bi soru vodka ne kullandın?Ucuz vodka kullansak olur mu türk falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bir kaç yerde özellikle rus vodkası olcak deniyordu neden diye soracak olursan sorma bende de smirnoff vardı. kahve olarak da jacobs filtre kahve kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar