Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[PATİCİK RADYO] readme v.1.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
* radyomuzun adı paticik radyodur.

* dinlemek için tık --> http://radyo.paticik.com:8000/listen.pls

* wj alımlarımız kapanmıştır.
lütfen "ben de wj olabilü mülü?" şeklindeki pm'lerden ve sağda solda yayın threadlerinde "ben olsam var ya, tozzutturdum bu radyoyu teey" gibi talihsiz açıklamalardan kaçınalım. bu şekilde bir süre devam ettikten sonra yeni wjler alabiliriz, ama böyle ittirip ısrarcı olursanız benim inadım tutabilir..

* yakında (ama ne zaman gerçekten bilemiyorum şu anda) bir parti daha wj alınacak, hiç olmadı denenecektir. lütfen o zamana kadar sabredin.

* şu andaki kadroyu görmek için tık --> http://www.paticik.com/forum/view.php?id=78888

* yayın akışı çok yakında bu threadde açıklanacaktır.

* gelişmelerden haberdar olmak için müzik bölümündeki stikileri takip edin.

* genel dinleyici kuralı:
bir wjin yayınını beğenmiyorsanız winampınızı hemen kapatabilirsiniz. paticik radyoda her wjin kendini beğendirme, istek çalma, dinleyicinin kulağına hoş sözler fısıldama, omuzlarına masaj yapma mecburiyeti yoktur.
yayını beğenmeyen dinlemez, beğendiği yayını nasıl olsa bulacaktır, onu dinler...

paticik radyo olarak akıllı günler dileriz...

[v.1.1]

[Bu mesaj Emaleth tarafından 17 Ağustos 2004 12:54 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yeri geldi bi ofişıl vornink çaktım, buraya da şey edelim de şey olsun:
said:
Emaleth, 30 Temmuz 2004 10:11 tarihinde demiş ki:
OFİŞIL VORNİNK:

paticik radyo eğer beğenilmiyorsa dinlenmeyebilen bi radyodur. winamp'ın kapatma düğmesi bu amaçla ihtiyaçlarınıza uygun olarak tasarlanmıştır. o bakımdan, wjlerimizi rahatsız etmekten vazgeçiniz. karadeniz fm'i arayıp başka şeyler çalın ulan demiyorsanız, bize de bu kadarını çok görmeyiniz!

paticik radyo süper günler diler..
Mesaj tarihi:
OFİŞIL VORNİNK:

çok yakında başvuruları açıyoruz.
sınav için her daim yanınızda ucu açılmış 2 adet yumuşak uçlu kurşun kalem ve yumuşak bir silgi bulundurunuz.
her an "kağıtları çıkarın" diyebilirim!
*!geri sayar*
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
başvurular kapanmıştır.

başvurularını yapan wjler, var olan wjler tarafından değerlendirilmekte, radyomuzda esen demokrasi rüzgarları fırtına olmaktadır.

yakından ilk haberleri duyarsınız...
  • Yeni Oluştur...