Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CD rom gozukmuyor

Mix

Öne çıkan mesajlar

benim arkdada benzer bir sorun var . onda cd sürücü biosta gözüküyor ama xp kafasına göre tanımıyor :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sorun xp'nin bazı anakartlar ile cdromları uyuşturmamasından oluşuyor. Mesala olay şöyle gelişiyor cd takıyorsunuz okuyor 2.yi okuyor üçüncüsünde cdrom ikonu bilgisayarım ekranından siliniyor. Eğer böyle ise bilgisayarıma sağ tuş yapıyoruz daha sonra yönet diyip ordan cdrom'un yanında X olduğunu görüyoruz. Daha sonra cdromu kaldır diyip yeniden yeni bağlı aygıt diyip baştan bu şekilde Cdromumuzu geri getiriyoruz. Ama asla güzel bi çözüm yöntemi değil bu sorunun çözümü Xp'nin bir adet anakart ve cdrom patchi war onu yüklememiz gerekiyor ama söylentilere göre oda çözmüyormuş bu sorunu ondan sizde benim gibi iki işletim sistemi kullanın Wİn98/Xp[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim arkta aygıt yöneticisindede gözükmüyor :) yani tümden silinmiş gibi :) bilge restart atıoz geri gelio , bir cd takıos gidio :lol:[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zerokull, 29 Ağustos 2004 00:20 tarihinde demiş ki:
sorun xp'nin bazı anakartlar ile cdromları uyuşturmamasından oluşuyor. Mesala olay şöyle gelişiyor cd takıyorsunuz okuyor 2.yi okuyor üçüncüsünde cdrom ikonu bilgisayarım ekranından siliniyor. Eğer böyle ise bilgisayarıma sağ tuş yapıyoruz daha sonra yönet diyip ordan cdrom'un yanında X olduğunu görüyoruz. Daha sonra cdromu kaldır diyip yeniden yeni bağlı aygıt diyip baştan bu şekilde Cdromumuzu geri getiriyoruz. Ama asla güzel bi çözüm yöntemi değil bu sorunun çözümü Xp'nin bir adet anakart ve cdrom patchi war onu yüklememiz gerekiyor ama söylentilere göre oda çözmüyormuş bu sorunu ondan sizde benim gibi iki işletim sistemi kullanın Wİn98/Xp

olcak saniyorum cok tesekkurler

[Bu mesaj -Mix- tarafından 29 Ağustos 2004 10:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...